Jump to content

Problema inscriptionare cd/dvd muzica seria 5 e60 navi profesional.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Eu am aici:

-kgrhqmokj8e180-m0ndbntp38-s-g-27-561658

E optiune. Nu toate au conexiunea asta insa cica se monteaza usor daca nu o ai. 

Am vazut la unele ca au mufa in cotiera, in acele cutii insa din ce stiu eu, acolo se monetaza ca retrofit/adaptare. Nu vine asa din fabrica. 

Posted

Poate daca tot te chinui sa o pui, pune-o pe interior. E incomod sa folosesti mufa in spate.

E mai elegant sa o ai pusa in compartimentele din interior. 

Eu vreu sa imi demontez toata consola si sa-mi scot acel kkt de suport de telefon. Ocupa locul absolut aiurea si nu imi intra mai nimic acolo. 

Posted

Trebuie sa dai jos toata consola din fata pana in spate, il scoti si o pui la loc. 

Altfel nu merge. 

Mie imi face figuri si un bec de la una din brichete care cand arde cand nu. Cu ocazia asta as putea sa rezolv si becul.

Posted

Pai acolo l-as pune si m-as apuca maine de treaba dar sa aflu ce part number are cablul si sa vad daca-l gasesc pe undeva sa-l iau azi.

Posted (edited)

Pai acolo l-as pune si m-as apuca maine de treaba dar sa aflu ce part number are cablul si sa vad daca-l gasesc pe undeva sa-l iau azi.

Uite aici.

Si da, iti trebuie codata masina pentru ca altfel nu ai meniu de aux.

Se adauga +NAUX in VO(CAS si LMA).

Apoi in CAPPL:

AUX_CONFIG

mounted

Uite si aici alte detalii.

PS: dar am trecut si eu prin toate aceste etape intermediare si pana la urma mi-am luat GROM dar te vad insistent ;)

LE: vrb cu Valymad ca ti-l face in doi timpi si 3 miscari. Eu mi-am facut singur retrofitul la masina anteriora fiind unul extrem de simplu dar tot cred ca ar fi bine sa investesti in ceva serios si sa treci peste etapele astea marunte.

Edited by siulian
Posted

Asta am gasit-o si eu.

Cred ca nu m-am exprimat eu bine. Vreau sa demontez consola de care vorbeau baietii cateva posturi mai sus, mai bine zis cotiera, sa scot suportul ala de telefon.

• 2 weeks later...
Posted

La E90, o fi alt tip de magazie(in portbagaj), care nu citeste mp3.

Si magazia de la e90 citeste mp3. Probabil nu toate.. A mea de ex citeste si mp3 si masina e 2006.. deci la astea mai noi nici nu se pune problema.