Krebs Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 Da, pe ps3 este free MP-ul. Si culmea este ca atunci cand pica psn-ul pe ps4(cel platit), pe ps3 merge..si este si free, noaptea mintii Quote
Pole Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 niste jigodii sa-mi vad una bai nene. Quote
Pole Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 42 de killuri ? in cat timp ? banuiesc ca ai jucat conquest . azi s-a intamplat ceva dubios, eram intr-un domination si la un moment dat eu impreuna cu coechipierul trageam intr-un inamic si ala nu murea, gen cateva secunde bune si nu se intampla nimic, ca si cum juca codat, apoi a picat serverul, ne-a scos pe toti "connection has been lost". dubios Quote
WLF Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 Pai deja picase serveru, asa se intampla si la WOT, parca timpu sta in loc, tu mergi, tragi, dar nu se mai misca nimeni in rest. Quote
Krebs Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 Da, cum zice wlf sau de la tine daca rooterul nu tine o conexiune constanta, eu am schimbat 2 pana am ajuns la unul cat de cat. Quote
Krebs Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 42 de killuri ? in cat timp ? banuiesc ca ai jucat conquest . Da, pai asa ies killurile alea on : mai este o luna Quote
Pole Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 eu zic ca va fi foarte tare The Order, iar pe mne incepe sa ma prinda maxim bf pe multiplayer, ceea ce e nasol pentru timpul meu eu la tanc nu pot trage decat cu mitralierea aia, nu am obuze. ah, deci multi kill nene Quote
Krebs Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 (edited) pai ti-am zis , intri in tanc cu mine la cateva runde si deblochezi tot , stai gunner pe turela si iti da puncte pt orice kill fie ca-i facut de mine fie ca-i facut de tine si asa deblochezi tot (dar sigur ai si prima ghiulea cu care eu trag) , ceea ce e mai important de deblocat este active shield. eu ti-am zis ca-i fain mp-ul de bf4 , dar dureaza pana te obisnuiesti, Call Of Duty mie nu mi-a placut pe MP. on http://www.theverge.com/2015/1/16/7553399/the-order-1886-ps4-game-preview vad ca la dying light a aparut deja Walkthrough ...cred ca e deja piratat pe PC. mai sunt 10 zile. Edited January 17, 2015 by Krebs Quote
Pole Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 a aparut din decembrie walkthrough, la ala de-l urmaresc eu, theradbrad, pe youtube, da, pai atunci o sa ma bag la tine in tanc si facem nebunii Quote
SLY Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 alo similea,ai instalat wot? dam un pluton ,ceva? Quote
SLY Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 de 3 zile ,lol? si te plangi ca s a golit frigideru Quote
Krebs Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 (edited) bai da greu se mai conduce masina din interior in jocuri , e rau ca nu simti masina deloc, noroc ca mai vibreaza controllerul cand derapezi dar in rest .. mult mai bine sa vezi masina din exterior , altfel nu esti competitiv daca mai prinzi si o zona unde iti bate soarele in ochii jumate de cursa.. si un BF4 cu alt vehicul de lupta, nu doar cu tancul LAV pff.. dar urat se mai vede pe youtube filmuletul dupa ce-l urci , pe tv este lacrima, mai ceva ca proiectorul lu nea Vali. ce misto reactioneaza palmierii cand trece ala cu jetu' la nivelul lor Edited January 20, 2015 by Krebs Quote
Pole Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 dauna i-ai dat la m5-u ala puiule... Quote
Krebs Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 da mah , e greu de tot sa-l ti pe sosea ca-i fuge grav spatele , iar din interior.. asa na , mai te descurci cand mergi din exterior adica am scos locul 2 la timp si nu prea m-am busit , desi mercu' asta e si mai greu de controlat decat M5-u varianta de 2013 , caci mai este unu de 2009 (parca) Quote
Bogdan Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 (edited) @Nea Puiu: Fara sa ma dau vreun Senna, de ce nu incerci sa-i imiti pe ceilalti? Intri aiurea de tot in toate curbele. Normal ca ramai in urma rau. Pana si in tutorial te plasezi prost. Exterior - interior - exterior. Asta e trasa ideala acolo unde se poate. Edited January 20, 2015 by Bogdan Quote
Krebs Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 e greu de tot nea Bogdan daca te uiti mai atent , am toate stelele luate pe campinoatul ala , adica am iesit si primu' treaba e ca nu inteleg pt ce au bagat modul din interior cand practic nu prea esti competitiv, iar aia sunt niste muisti , te busesc aiurea si agresiv Quote
Krebs Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 (edited) nu-s asa de pasionat de jocurile cu masini incat sa-mi iau si volan, joc din controller(din canapea), ca asa joc si shoterele (nu le joc cu mouse) Pana si in tutorial te plasezi prost. Exterior - interior - exterior. Asta e trasa ideala acolo unde se poate. trasele alea sunt niste challenge-uri , practic trebuie sa obti un punctaj cat mai mare pe ele , dar cand masina fuge agresiv spre exterior(si nu trebuie sa mergi incet ca nu te puncteaza) ..asa din clip pare banal masinile fantoma sunt timpi de batut. daca ti-ai lua ps4 ne-am face o cursa sa te vad atunci Edited January 20, 2015 by Krebs Quote
Pole Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 oricum e ampulea cu controller, eu d-asta nu imi iau jocuri cu masini pentru playstation, conduc mult mai prost decat in realitatate cu stick-ul pulii de pe controler, nu e deloc natural. Quote
Krebs Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 ia-ti volan , iti fac shareplay pe driveclub si sa te vad ! :evil: eu joc cu controlleru' Quote
Bogdan Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 daca ti-ai lua ps4 ne-am face o cursa sa te vad atunci O sa-mi iau. Quote
Recommended Posts