Krebs Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 maine , free free pt cei ce au deja unity,partea asta fiind un dlc Quote
SLY Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 domi ti am zis ca degeaba imi dai mesaj in joc ca nu pot raspunde am suspend pe chat 7 zile Quote
DOMI Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 ti-am dat mesaj cu adresa de ts pe care stam noi.. e unul mic privat Quote
SLY Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 ok.o sa intru mai tarziu daca esti online Quote
Krebs Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 doua ore a tinut..DLC, ce sa vrei.. Quote
SLY Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 domi am renuntat pe seara asta,sunt numai oligofreni in joc Quote
Pole Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 eu am ncercat ziele trecute sa ma dau pe battlefield 4 pe online, dar nu am gasit nici un joc misto. recomanda-mi si mie un server calumea, sau ce mod sa joc ? ca la quick match is numa bulangii. ah si nush cum cacat, dar de 4 ori la rand am facut respawn si cineva ma omora imediat, adica intr-o fractiun de secuda, stiam ca nu e voie. Quote
DOMI Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 domi am renuntat pe seara asta,sunt numai oligofreni in joc nu a fost chiar rau mai devreme, am omorat ceva amandoi. dar e nasol fara comms.. Quote
Krebs Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 (edited) pole , joaca conquest, daca vrei intram impreuna pe un server , te pui inginer sa ma repari :evil: daca stai cu mine in tanc sau orice alt vehicul iti deblochezi armurile si toate cele si cresti si putin in grad , dupa care o sa-ti fie mai usor cica o sa ni se dea moca la driveclub trasee noi , Japonia Edited January 14, 2015 by Krebs Quote
SLY Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 nu a fost chiar rau mai devreme, am omorat ceva amandoi. dar e nasol fara comms.. Da,si cand joc cu frate miu si prindem meci bun cam facem ravagii printre aia A fost tare cand am omorat maus u cu t32 Quote
Pole Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 cum adica sa te repar ? sorry, dar ti-am zis ca nu am jucat decat foarte putin BF pe multiplayer. adica is gen praf sa incercam odata, dar o sa te umpli de spume, ca eu mor la 2 minute ceva de genu: Quote
Krebs Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 joci inginer mai , cu festila ma repari cred ca o ai deblocata din prima, daca nu ma insel, eu joc doar inginer (pt ca am RPG in dotare si reparatie sau mine pt tancuri) sau daca vrei multe gloante joci suport, ori daca vrei sa revergorezi colegi cazuti pe campul de lupta joci asalt si dai pachete de viata, BF4 nu inseamna doar Kill-uri , este joc de echipa. Quote
Pole Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 joci inginer mai , cu festila ma repari cred ca o ai deblocata din prima, daca nu ma insel, eu joc doar inginer (pt ca am RPG in dotare si reparatie sau mine pt tancuri) sau daca vrei multe gloante joci suport, ori daca vrei sa revergorezi colegi cazuti pe campul de lupta joci asalt si dai pachete de viata, BF4 nu inseamna doar Kill-uri , este joc de echipa. bine zis, cred ca de asta eram asa dezamagit, ca facand o gramda de campanii vrau sa fiu one man show, dar ai dreptate cu jocul de echipa, cred ca nu-s bun pe joc de echipa incercam atunci, am festila aia deblocata Quote
Krebs Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 eu am runde cand sunt pamant, dar ma bucur daca castigam runda , fiecare isi aduce aportul la rezultatul final. bine daca joci conquest , ca restul sunt mai spre individual, eu joc doar conquest. Quote
Krebs Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 o fi pe bune !? chiar daca este un remastered, e misto. Quote
SLY Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 domi vad ca ti merge serveru de ts dam un pluton?poate l chemam si pe wlf Quote
Krebs Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 sa-mi bag picioarele ca n-am reusit sa deblochez si eu Ucavu' pe suport.. nu pot sa fac cu jetu 10 killuri pe runda..plm Quote
Simi ON Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 As putea invața si eu jocul cu tancuri. Is foarte bun la strategie, sa stiti. De unde-l descarc? Quote
SLY Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 http://worldoftanks.eu/en/content/docs/update/ nu vreau sa te dezumflu,dar strategia nu i pe primul loc in jocul asta.iti trebuie tupeu de multe ori si trebuie sa iei decizii rapide oricum trebuie sa joci minim juma de an sa ajungi la un nivel cat de cat acceptabil poti incerca,daca te prinde e misto Quote
Pole Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 As putea invața si eu jocul cu tancuri. Is foarte bun la strategie, sa stiti. De unde-l descarc? lol, Simi, ne facem cont si ii trollãm pe astia ? Quote
Bogdan Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Daca se va juca, va pati in felul urmator: "Ma Ciupalelor nu mi pleaca tancu de pe loc. de la ce o fi? Dupa 3 luni cand isi va aminti de joc: Gata ma am rezolvat va spaaaaarg. Nu trage ce are? :( 1 Quote
SLY Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 initial tancurile pe care le primeste din joc sunt de tier 1. din astea ti le dezvolti pe urmatoarele pana la tier 10 prin experienta jucand,sau cumparandu le oricum la tier 1-4 sunt numai copii si incepatori,va fi un haos total din care nu va intelege mare lucru sunt convins ca nu va juca mai mult de 10 meciuri si daca l instaleaza,nu i un joc prea usor Quote
Recommended Posts