ZyZ Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Pai in momentul in care ai inca un disc cu acelasi joc, unul din ele e redundant Quote
F&F Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Redundant nu înseamnă repetitiv. Deloc. Am observat ca multă lume folosește cuvântul redundant în sensul de repetitiv, dar nu asta înseamnă. De asta îl întreb pe WLF cum devine un joc redundant. Quote
ZyZ Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Nicidecum. Redundant e sinonim pentru rezerva, backup. Vine din engleza, unde se scrie la fel. Quote
Simi ON Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Sarap Raresh, postul tau e redundant. Ghetit? Ha ha Quote
WLF Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Cauta sensul tehnic/informatic al cuvantului redundant si o sa vezi. http://en.wikipedia.org/wiki/Redundancy_%28engineering%29 Quote
Bogdan Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 (edited) Pai Watch Dogs zici ca e un GTA. Toate jocurile astea sunt niste GTA-uri evoluate. Si Assasins Creed e cam la fel, o lume medievala in loc de lume moderna, nu cumperi mitraliere, cumperi sabii, nu tragi cu pusca, dai cu sabia etc. Nu mai am rabdare. Sandbox. E deja un gen. Cum sa mai faci in 2013 un joc asa cum erau alea de dinainte de seria GTA? Sa nu poti conduce vehicule, sa nu poti dezvolta personajul, sa fie totul liniar, sa nu poti interactiona deloc cu mediul? Oricum e foarte tare seria AC. Redundant nu înseamnă repetitiv. Deloc. Am observat ca multă lume folosește cuvântul redundant în sensul de repetitiv, dar nu asta înseamnă. De asta îl întreb pe WLF cum devine un joc redundant. Cei mai multi oameni cunosc acest cuvant ca un sinonim al inutil, nu repetitiv. Edited November 19, 2013 by Bogdan Quote
WLF Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Nicidecum. Redundant e sinonim pentru rezerva, backup. Vine din engleza, unde se scrie la fel. Nu e vorba de rezerva. Pai CRC se refera la rezerva? O verificare de redundanta intr-un sistem se refera la rezerva? Quote
Pole Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 mama deci ce draci am... am sunat la altex sa vad ce-i cu precomada mea ca nu am primit confirmare nici azi si ce sa vezi, desi scrie clar pe site ca e disponibil din 29.11.2013, acum cica de fapt in primul trimestru din 2014... pai sa va iau la palme cu toporul peste capu' pulii de gaozari oropsiti, eu ma bucuram ca peste 10 zile am consola si pwla-n fara, ia cu ... si cacat. Na. deci probabil prin martie la cum vad ca sta treaba. Quote
ZyZ Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Nu e vorba de rezerva. Pai CRC se refera la rezerva? O verificare de redundanta intr-un sistem se refera la rezerva? Redundanță (din engleză redundancy, franceză redondance) este un termen cu diverse accepțiuni, în funcție de domeniul în care se aplică. În comunicare, redundanța reprezintă un surplus de informație, menit să asigure exactitatea transmiterii unui mesaj, uneori și un defect stilistic constând în abundența inutilă de cuvinte și expresii la redarea unei idei. În informatică, redundanța reprezintă un excedent de semnale pentru transmiterea fidelă a unei cantități de informație În tehnică, redundanța reprezintă introducerea de dispozitive suplimentare față de cel de bază, care să asigure funcționarea unui sistem în cazul când primul sau altul dintre dispozitivele cu aceeași funcție a ieșit întâmplător din uz. http://ro.wikipedia.org/wiki/Redundan%C8%9B%C4%83 Quote
dy2 Posted November 19, 2013 Author Report Posted November 19, 2013 (edited) pole, suna la ceva prieteni de prin us sa iti faca precomanda, daca vrei consola anul asta. Edited November 19, 2013 by dy2 Quote
ZyZ Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Sau din vestul Europei, pana in Polonia, care o sa primeasca PS4 odata cu noi. Quote
Pole Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 bai deci sa moara cardan, daca eram fata in fata cred ca dadeam un pumn in fara. Quote
WLF Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Pai da frate, este un element repetitiv. O mica bucatica de cod este adaugata datelor transmise, si apoi pentru verificarea lor, ca sa nu pierzi timpul cu verificarea intregii informatii, verifici doar redundanta, adica acea parte de cod care se repeta in fiecare data. CRC, cyclic redundancy check. Cand o gasesti lipsa, inseamna ca datele n-au ajuns corect la destinatie. Quote
ZyZ Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Pai ce vina au ei? E decizia Sony. Quote
F&F Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Și totuși, cum e un joc redundant? 1 Quote
dy2 Posted November 19, 2013 Author Report Posted November 19, 2013 pole: http://www.okazii.ro/console-playstation/playstation-4/vanzare-pre-comanda-ps4-playstation-4-a137101984 Quote
Pole Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Pai ce vina au ei? E decizia Sony. iti zic eu ce vina au ei, ca ei, scarbavnicii imputiti, jartelele dracului, afiseaza la ei pe site, disponibil din 29.11.2013 si in clipa asta, desi nu este adevarat. pai eu ce plm, cumpar de la sony ? am facut comanda pe site la altex, in baza unor info publicate acolo, normal ca le fac blesteme pana la stranepoti sa n-aiba parte de fara nici pe lumea ailalta. Quote
ZyZ Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Mda, cam ai si tu dreptate. Rares, PM lui WLF Quote
WLF Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Rares, daca faci pe prostu, ramai asa, sa stii. Am explicat mai devreme, ori ca joci AC, ori ca joci GTA, ori Skyrim, ori Red Dead Redemption este exact acelasi lucru la baza doar diferit ca aspect. Faci exact aceleasi lucruri in toate doar in alte conditii. Quote
ZyZ Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 WLF, hai sa detensionez putin atmosfera. Imi faci impresia ca lucrezi in IT, ceva pe parte de soft, oriunde in lantul cinematic. Daca imi confirmi, iti spun si cum am tras concluzia asta Quote
WLF Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Zyz, asa am vrut sa ii explic si lui Dydoi cum sta treaba cu virusii si era sa ma trezesc cu plangeri la politie, tot de la un argument pe teme informatice. Asa ca mai bine nu. Quote
dy2 Posted November 19, 2013 Author Report Posted November 19, 2013 Un joc pentru care merita luat un ps4: http://www.youtube.com/watch?v=_SnJPTkrD7o Quote
Recommended Posts