Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce sa se intample? Pole e milionar. Dydoi e si el, in devenire. Adica a incercat sa nu fie, da' nu merge decat modat hardware.

Posted

nedumerire:

am vazut ca pe carcasa de la Assassin Creed Black Flag si Crysis 3 scrie la specificatii video (ma refer la jocul de PS3) HD 720p /1080p

stiam ca jocurile pt ps3 sunt in HD 720p, insa vad ca si in 1080p, eu cum stiu ca il joc in 1080p ? intra automat pe rezolutia cea mai mare,sau trebuie sa selectez eu din setarile PS3-ului.

TV-ul este desigur full HD 1080p.

Astep o lamurire de la cunascatori.

Posted

nu, si pe PS3, au scos pt PS3 anumite titluri in 1080p anul asta.

iti spun sigur, pt ca acum am cautat si pe net, plus ca scrie pe carcasa, este foarte clar.

acum am vazut ca trebuie intrat in setarile PS3 si sa dau la Output >>> HDMI >>> Custom >>> si acolo sa nu las cum e "automatic" ci sa selectez "only 1080p". Astfel jocurile native in 1080p vor rula la aceasta rezolutie, daca las "automatic", PS3-ul va face downscale automat la 720p.

Deci verific diseara, diferenta de rezolutie ar trebui sa fie notabila.

Nu se stia despre asta prea multe, pentru ca doar cateva titluri au fost re-scoase si in 1080p, e o lista scurta, intamplator eu am cumparat 2 din ele:

Assassin Creed 4 Exclusive Ediition (1080p) si Crysis 3 Hunter Edition (1080p)

Posted

nu zyz, unele asa cum ti-am zis, au fost scoase si in 1080p asa cum zic mai sus. Oricum, verific diseara, insa am gasit si articole pe net legat de chestia asta.

nu face upscale, stiu ce-i aia.

Posted

in 3d iti face automat downscale la 720p, ca nu duce hardware-ul, daca il joci normal fara 3d, merge in 1080p.

alt exemplu este Metal Gear Solid 4, acum am vb cu un prieten si mi-a confirmat ca este in 1080p, dar trebuie selectat din HDMI Output 1080p, altfel va rula in 720p.

Imi iau PS4 cand apare, in ianurie am inteles.