Krebs Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 (edited) daca nu poti sa-i faci la grup incepi sa afli informatii despre fiecare in parte (prin aia verzi afli informatiile) , ai abilitatea de a controla orcii ?! daca da , ii faci inainte de misiune , ii controlezi si cand dai de ei in lupta ii controlezi direct si vor lupta alaturi de tine (ma refer la ajutoarele warchief) bine sunt multe moduri de a rezolva misiunile , eu ajunsesem sa am sub control pe ambele harti toti warchiefii , iar cand se intampla asta dai sageata in sus si te ajuta in lupta, depinde de strategia fiecaruia. printre ultimele abilitati o sa ai si abilitatea de a te descotorosii de cei pe care ii ai sub control , daca ajungi sa controlezi toata harta , prin sageata in jos le dai liber si ii omori , cam asa arata nemesisul atunci )) Edited November 13, 2014 by Krebs Quote
Pole Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 la cate bug-uri are, mai bine mai astepti, ca mai mult o sa te enervezi astept sa il termini si il iau de la tine cu un pret bun Quote
Krebs Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 (edited) nu-l dau p-asta la schimb , il tin pe raft la colectie ca si pe GTA V. am bagat COD AW la schimb pe evil whitin pe forumul de la console nu-mi place MP-ul. Edited November 14, 2014 by Krebs Quote
Pole Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 sa-mi zici cum e evil within, si eu l-as lua. Quote
Krebs Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 (edited) deocamdata nu am facut schimbul , mai astept oferte Unity am vazut ca se da pe la 200ron sigilat, eu l-am luat cu 220 precomanda la Altex. poate ti-l dau la schimb pe alien , evil whitin dupa ce-l termin. Edited November 14, 2014 by Krebs Quote
Cefi Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Vreau oculus sau cum s or fi chemând ochelarii aia. De unde și cu cât? L.e. și o shaorma Quote
Pole Posted November 15, 2014 Report Posted November 15, 2014 krebsu', mi s-a vazut un stick de la controller la ps4, ma refer la cauciucul ala de pe stick-ul din stanga, cel pe care te misti... in afara de asta din link, mai ai vreo sugestie, ce sa iau ? http://www.altex.ro/8-in1-control-stick-attachment-kit-pentru-ps4-hama-115406 Quote
Krebs Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 d-alea am luat si eu , le folosesc pe cele concave. Vreau oculus sau cum s or fi chemând ochelarii aia. De unde și cu cât?L.e. și o shaorma http://computergames.ro/pre-comenzi-disponibile-pentru-oculus-rift-dev-kit-2/ Quote
Cefi Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 La noi nu vinde nimeni? Stirea aia e dim martie. Ma gandesc ca daca s grozavi, erau deja importati Quote
Krebs Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 din cate stiu de atunci si pana acum parca au fost cumparati de google (proiectul oculus) la noi nu cred ca l-a adus cineva. in plus exista varianta mai ieftina dar ceva misto si oficial o sa fie VR-ul de la ps4 dedicat pe jocuri. Quote
Pole Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 da, VR-ul o sa fie criminal, nemaivazut gen, io imi iau sigur, nu mai ies din casa cred. Quote
Pole Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 krebs, frate, sa iau Far Cry 4 ? tu ce zici, fi fain ? am gasit pe olx avanpremiera gen, adus din uk cu 200 de lei Quote
Krebs Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 da, cica e tare de tot , asa zic astia de-l joaca deja , l-am gasit si eu pe la 200 si il cumpar . nu stiu ce dracu sa mai joc , ca n-am terminat AC Rogue pe 360 , am Unity sigilat, maine vine GTA V si cred ca si Far Cry 4.... plm , n-am timp. Quote
Pole Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 eu mai am 2 misiuni si termin shadow of mordor, am facut o gramada si side missions asa incat am deblocat aproape toate abiliatile, am cate 5 rune pe toate armele parca, sunt invincibil in ... mea am niste puteri de nu se mai atinge nime' de mine, ma joc cu fraierii )) cea mai tare e aia cu mind control la orci, belea. Quote
Krebs Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 da , ti-am zis ca la inceput e greu si poate fi descurajant , insa cu timpul devi o masinarie de ucis orci si jocul incepe sa fie mai distractiv. la GTA V cea mai noua chestie introdusa este FPS-ul si poti juca fie asa fie cum a fost pe ps3 adica sa vezi personajul in intregime. Quote
Pole Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 nu stiu ce sa fac, acum is prea multe jocuri de jucat si nu stiu ce sa aleg... gta 5, far cry 4 sau assassin creed unity... plm. cred ca totusi far cry 4 e mai fara, plus ca arata excelent, oricum mai bine decat AC Unity din cate imi dau seama. nush... Quote
ZyZ Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 GTA 5 am jucat de cand a aparut pana acum, cu mici pauze. Oricand gasesti ceva de facut. De FarCry m-am plictisit dupa ce am terminat misiunile principale. Quote
Bogdan Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Bine ca n-am pe ce sa joc GTA 5 si AC Unity. Altfel n-am mai iesi din casa. Quote
ZyZ Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Abia astept sa joc GTA 5 pe PC. Sau, daca mi se pune pata, pe PS4. Pana nu apare GT7 parca nu ma tenteaza. Quote
Pole Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 bag ..., o sa mi iau far cry 4 si ac unity... cacat, de fapt iau si gta 5, insa am belit ..., social life s-a terminat. 3 Quote
Scufi Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Ii sacadeaza aluia sau mi se pare? Quote
WLF Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Pole, daca nu iti cumperi si haine o data cu jocurile, esti degeaba: https://www.musterbrand.com/collections/assassin-s-creed Quote
Pole Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 unele sunt chiar foarte faine, de ce te caci pe tine chiar am sa imi comand ceva de acolo, daca livreaza in ro. 1 Quote
Recommended Posts