Scufi Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 (edited) De ani caut un joc, ce-mi amintesc crampeie din el. Eram cu o bomboana/acadea ce se plimba pe plaja. Mai erau pe acolo niste christmas candies si baloane, dar mare lucru nu pot sa mai spun. Poate stie careva. Edited October 2, 2014 by Scufi Quote
Laur Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 Eu pe asta il rupeam http://youtu.be/4MYPCJ55JME Quote
SLY Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 bravo rares fac pariu ca esti jucator inrait de supermario Quote
Krebs Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 se pare ca se poate juca si ca zombie impotriva altora online https://www.youtube.com/watch?v=lApPjOao_8c Quote
Krebs Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 mi-am bagat picioarele in ea de garantie.. am anulat butonul de eject,caci : apropo , a strans ceva praf din februarie.. Quote
Pole Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 nu-mi dau seama ce s-a intamplat, intrucat nu vad video-ul. edit: am intrat de pe tel. lol, se strica butonul de eject si scuipa dvd-ul aiurea asa ? Quote
Krebs Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 deci plm , isi da singur auto eject de dement..chiar si daca este stinsa consola, are un cacat de tabla de atinge butonul de eject si o tablita de pe placa de baza , ei bine aceasta tabla da fail daca nu s-a topit bine plasticul peste ea astfel incat sa fie la milimetru peste placa de baza Quote
Pole Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 eu inca nu am patit chestia asta. dar de ce nu ai dus-o la garantie ? Quote
Krebs Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 (edited) problema este intre tablita aia si punctul de contact de pe placa de baza trebuie sa fie perfect asezate ca sa faca contactul corect, altfel da gres sandramaua..ceva mai de proasta calitate nu puteau sa gandeasca..oricum , nu stiu cine foloseste butonul de eject, eu doar din controller scot dvd-urile eu inca nu am patit chestia asta. dar de ce nu ai dus-o la garantie ? daca n-ai patit nici nu o sa patesti , sunt 30-40% probleme cu ele si le cam ai in primele luni , daca totul este aliniat corect nu ai probleme, faza e ca atunci cand fixeaza tablita aia prin topirea plasticului se poate sa dea fail la aliniere.. eu am ajuns la capatul rabdarii d-aia am actionat n-am dus-o la garantie ca mi-e sila de proceduri si ramaneam fara consola , mai ales ca azi imi vine un joc nou si saptamana viitoare driveclub acum totul este ok,oricum , doar daca crapa consola o sa-mi para rau de garantie , dar macar asa imi iau alta alba Edited October 3, 2014 by Krebs Quote
Pole Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 ce iti vine Shadow of Mordor ala ? mie nu imi place din ce am vazut pe net, ma rog, nu-i pe genu' meu. pai mi se pare ca iti poti lua skin la PS4, mai multe varinate am vazut, primisem ceva newsletter de la playstation nu stiu ce. Quote
Krebs Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 (edited) da , mie mi se pare interesant , de exemplu daca te omoara o capetenie face misto de tine cand te reintalnesti cu ea si iti reaminteste cum te-a ars , plus ca evolueaza in grad devenind mai bun si altfel il poti face marioneta ta daca reusesti sa il invingi gameplayul este asemanator batman arkham si assassins creed plus ca povestea cica-i captivanta , mai te si intalnesti cu "mai presios" Golum vezi ca driveclub o sa coste 35 de lire ca upgrade pe sony store uk,caci ai si o parte moca daca ai ps plus, deci e mai bun la pret fata de altex apropo de mordor , are si note bune http://www.ign.com/articles/2014/09/26/middle-earth-shadow-of-mordor-review Polygon 9.5/10 Joystiq 5/5 Eurogamer 8/10 Gamespot 8/10 Escapist 4.5/5 si apropo de driveclub , uite aici https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/games/driveclub-playstationplus-edition-full-game-upgrade/cid=EP9000-CUSA00003_00-DCPLUSUPPREORDER?smcid=pdc:gb-en:pdc-buy-playstation-store-cm077:shop now:null:null Edited October 3, 2014 by Krebs Quote
Pole Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 plm, eu vreau alien isolation si call of duty advanced warfare... ah si GTA V, ca nu am apucat sa-l joc pe ps3 Quote
Krebs Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 la mine or sa urmeze gta v assassins creed unity + rogue(pe 360) joci ca templar , un asasin ce-si intoarce armele impotriva colegilor far cry 4 si cam atat pe anul asta nu stiu de ce dar cod advanced warfare pare un mare fail Quote
Simi ON Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 Shadow of Mordor e cu Dildo Baggins? Quote
Pole Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 ah da si AC Unity, bineinteles de ce sa fie fail ? ma rog, BF Hardline sigur o sa fie mai misto, ca mereu a fost mai fain decat COD, insa ala abia la anul Quote
Krebs Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 (edited) cod sau bf nu le cumperi pt campanie ci pt multiplayer..iar codul de ceva timp e cam fail poate facem schimb si joci si tu mordoru Shadow of Mordor e cu Dildo Baggins? da,da, e din seria lu' dildo dildo + Sauron si Golum Edited October 3, 2014 by Krebs Quote
Pole Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 pai BF cica o sa aiba campanie misto. Quote
Pole Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 pai pana pe 7, no move, ca aboa atunci imi iese alienu' sa-mi zici cum e. Quote
Bogdan Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 da,da, e din seria lu' dildo dildo + Sauron si Golum E cunoscuta treaba. Dildo ii fura inelul lui Golum, iar lui Sauron vrea sa-i gaseasca ochiul. Quote
Krebs Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 e misto jocul , dar la inceput e greu ca dracu pana incepi sa dezvolti personajul , insa asta il face si mai misto apropo , joaca un prieten din lista de ps4 ala cu alienu' , cica-i naspa Quote
Pole Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 pai cum il joaca? ca nu a aparut inca. Quote
Recommended Posts