Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cocalar level: paiut. Dezamagitor totusi.

Ma, am o sticla de vin si o femeie slaba care ma asteapta (lol), da-mi un motiv pentru care m-as cobori la nivelul tau si as continua discutia.

• Upvote 1
Posted (edited)

laure , sa nu te mai bagi ba cu mine in seama , vezi-ti de schiloade si vin, e bine ca tu ai o parere buna despre tine, plm , la 22 de ani , e normal.

Edited by Krebs
Posted

Blue acuma s-a intors din oras, sta pe buda si citeste gainariile lu' krebs.

blue e pus pe sotii.

Acuma am scos vreo 2. Wanna see? :sorcerer:

Posted (edited)

Glumim si noi. :)

Unii o iau ca atare, se supara si pleaca.

l.e Rares, la scoala erai preferatul profilor, nu?

Edited by Laur
Posted

am incercat halo 4 cu auto aim ala.. nu are nici un fel de autoaim, are doar o chestie ca il centreaza cand mergi inainte si atat.. 

Mana mi-a cazut complet dupa 15 min de joc.. 

Grafica e de kkt comparata cu orice joc pe un pc ceva mai sus de genunchiul broastei... 

Bine ca nu l-am cumparat pentru mine xbox ala ca il aruncam pe geamd e mult... la nevasta -mea cu alde dance central si bandit cu kinectimals.. merge foarte bine..

In rest.. PC-ul sa traiasca... pana nu inventeaza astia alta metoda de control o sa raman la PC.. 

• 1 month later...
Posted

ai dat add ? nu am vazut, acum sunt in joc nu pot sa ies :D

deocamdata e easy treaba, termin acum nivelul ala in care trebuie sa traversezi parcul ala de distractii... 

tu poti intra co-op oricand ? 

Posted

da pot , ca sa iesi din joc (fara sa afectezi progresu' ) apesi butonul ps si iesi in meniul principal , in caz de chat party sau altele, tot asa reintri iar in joc sau dai x pe joc din meniu si reiei de unde ai ramas

cu punctul asta se laudau cei de la sony ,inainte de a scoate ps4 pe piata, dar banuiesc ca stiai.