Pole Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 nu pot cumpara PSN card-uri ca sa imi alimentez contul si sa imi descarc jocurile in PS4, cu cardurile mele, intrucat contul de playstation este pe UK (din cauza ca in ro nu exista ps store si trebuie folosit un cont fantoma de uk) si evident nu pot face plate pt cardurile mele sunt de romania si mi le refuza ca nu corespund cu adresa din uk. singura varianta e cont paypal si nu am... ca sa imi fac cont cica imi ia peste o zi, plus ca rebuie cont la o banca, sa pun 1 dolar, apoi sa fac nu stiu cate confirmari, deci e complicat. deci o sa ma rog de cineva care are cont sa imi plateasca voucherele alea si apoi sa ii dau banii cash. ma enervez ca vroiam sa joc azi dar se pare ca nu am bafta... Quote
viper05 Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 pole, cont de paypal iti faci in 3 secunde Quote
viper05 Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 pai nu a spus ca nu are online banking Quote
Pole Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 ce online banking ? am internet banking de la o banca, de fapt 2, nu inteleg. in fine, ma ajuta cineva de data asta, maine, apoi o sa imi fac si eu paypal cacat din asta. Quote
Laur Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Si daca transferi de la o banca in paypal prin internet banking tot dureaza mai mult de o zi. Quote
WLF Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Pai daca ai online banking, nu inteleg cum n-ai putut sa faci paypal. Ca doar ei iti fac un transfer la tine in cont, si tu tre sa confirmi lor cat ti-au transferat, eu asa imi amintesc ca era. Quote
viper05 Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 cum sa dureze mai mult de 1 zi? lol poate dureaza mai mult de 1 zi cand vrei sa pui bani in paypal ca sa-i ai acolo in balanta dar cand platesti ceva prin paypal cu cardul plata se face pe loc Quote
viper05 Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 paypal.com si in 10 minute ti-ai cumparat ce vrei Quote
ZyZ Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Pole, daca ai nevoie de cont de paypal, da-mi un pm. La mine au durat vreo 2-3 zile pana am primit datele transferului si am putut activa contul. Dar asta era mai mult ani in urma, poate acum e mai rapid. Quote
Bogdan Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 La fel e si acum. Probabil ca viper si-a facut cont din alta tara sau utilizand un cont din alta tara. Quote
Pole Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Gata baieti, mersi lui Bogdan ca mi-a cumparat PSN Card-ul cu paypal-ul lui, acum am bagat codurile, totul e ok si se face download-ul pentru Battlefield 4 si Assassin's Creed 4, varianta pentru PS4. Am platit 9.99 Lire pentru fiecare joc, asta pentru ca deja le cumparasem originale, dar pentru PS3. Abia astept sa le rup in 2 Quote
Bogdan Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Misto rau AC 4. E genial jocul. Distractie placuta! Quote
WLF Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 E destul de scurt daca stai pe firul povestii. Quote
Bogdan Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 (edited) Dar ai si sidequest-uri, nu? Edited January 3, 2014 by Bogdan Quote
WLF Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Da, practic jocul nu se termina niciodata, dar te plictisesti la un moment dat. Quote
Bogdan Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 GTA 5-ul ala pare foarte tare. Cand incepi sa te plictisesti te poti baga pe multiplayer cu prieteni. Quote
Laur Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 (edited) Asta merge de la San Andreas. Eu cred ca imi iau consola pt GTA V ala. Edited January 3, 2014 by Laur Quote
Bogdan Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Stiu. Dar GTA 5 pare cel mai tare de pana acum. San Andreas era atat de lung incat cine mai avea chef de multiplayer? Quote
Pole Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 deci... cum poate sa arate Battlfield 4 pe PS4, is socat maine daca merg la magazin, o sa comentez ca ambalajele de lapte sunt prea pixelate, sau ca painea are o textura nasoala... plm, extraordinara grafica, pur si simplu nu am cuvinte Quote
WLF Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Da, e o noua vorba asta: ce e cu tine de esti asa pixelat? Quote
Simi ON Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Un motiv in plus sa-mi fac un calacator meserias. Oare cum o fi un joc din asta pe 3 metri diagonala. Hm. Ma preocupa Quote
Bogdan Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Te costa prea mult sa-ti faci un calculator de genul asta. Daca vrei doar pentru jocuri, mai bine PS4 sau Xbox. Quote
Simi ON Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Nu suport nici macar ideea acelui "controler", daca n-are maus degeaba Nu cred ca ps-urile astea iti permit sa te joci cu mausu Am decis, il bat la cap pe Pole sa-si ia proiector Quote
Recommended Posts