Jump to content

Recommended Posts

Posted

nu pot cumpara PSN card-uri ca sa imi alimentez contul si sa imi descarc jocurile in PS4, cu cardurile mele, intrucat contul de playstation este pe UK (din cauza ca in ro nu exista ps store si trebuie folosit un cont fantoma de uk) si evident nu pot face plate pt cardurile mele sunt de romania si mi le refuza ca nu corespund cu adresa din uk.

singura varianta e cont paypal si nu am... ca sa imi fac cont cica imi ia peste o zi, plus ca rebuie cont la o banca, sa pun 1 dolar, apoi sa fac nu stiu cate confirmari, deci e complicat.

deci o sa ma rog de cineva care are cont sa imi plateasca voucherele alea si apoi sa ii dau banii cash. ma enervez ca vroiam sa joc azi dar se pare ca nu am bafta...

Posted

ce online banking ? am internet banking de la o banca, de fapt 2, nu inteleg.

in fine, ma ajuta cineva de data asta, maine, apoi o sa imi fac si eu paypal cacat din asta.

Posted

Pai daca ai online banking, nu inteleg cum n-ai putut sa faci paypal. Ca doar ei iti fac un transfer la tine in cont, si tu tre sa confirmi lor cat ti-au transferat, eu asa imi amintesc ca era.

Posted

cum sa dureze mai mult de 1 zi? lol 

poate dureaza mai mult de 1 zi cand vrei sa pui bani in paypal ca sa-i ai acolo in balanta

dar cand platesti ceva prin paypal cu cardul plata se face pe loc

Posted

Pole, daca ai nevoie de cont de paypal, da-mi un pm. La mine au durat vreo 2-3 zile pana am primit datele transferului si am putut activa contul. Dar asta era mai mult ani in urma, poate acum e mai rapid.

Posted

Gata baieti, mersi lui Bogdan ca mi-a cumparat PSN Card-ul cu paypal-ul lui, acum am bagat codurile, totul e ok si se face download-ul pentru Battlefield 4 si Assassin's Creed 4, varianta pentru PS4. Am platit 9.99 Lire pentru fiecare joc, asta pentru ca deja le cumparasem originale, dar pentru PS3.

Abia astept sa le rup in 2  B)

Posted

deci... cum poate sa arate Battlfield 4 pe PS4, is socat  :huh:

maine daca merg la magazin, o sa comentez ca ambalajele de lapte sunt prea pixelate, sau ca painea are o textura nasoala... plm, extraordinara grafica, pur si simplu nu am cuvinte  :blink:

Posted

Nu suport nici macar ideea acelui "controler", daca n-are maus degeaba

Nu cred ca ps-urile astea iti permit sa te joci cu mausu

Am decis, il bat la cap pe Pole sa-si ia proiector :)