Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Eu am inteles ca secsu se vinde, bine de tot chiar. La costuri de productie si d-astea nu ma pricep :).

Si totusi, sa pierzi 5 bil usd.... Putin cam trasa de par afacerea.

Si sunt capabil sa-nteleg ca aia au mai mult bani decat ne putem noi imagina. Ce nu pot sa-nteleg e cum alora de la contabilitatea li s-a impus sa neglijeze suma asta si aia nu s-au sinucis.

Edited by ifx
Posted

da un CS ar merge, de curiozitate am intrat acum vreo luna pe un server online dintr-o dupamasa sa ma joc cateva meciuri de distractie

s-a lasat cu injurturi si multi nervi:)))) astia ce joaca acum sunt adevarati maniaci, abia apucam sa-l vad si deja eram mort:))

Posted

deci eu pe Multiplayer sunt praf, ma bat putii astia de 14 ani probabil, de nici nu apuc sa dau reload, cred ca joaca cu cheats altfel nu imi explic. Ma refer la Battlefield 4 pe on line. Bag pla, ma rezum la Campain si atat.

• 4 weeks later...
Posted

deci e senzatie, iar controller-ul... sa moara ma-sa este absolut genial, dela cum se simte in mana si ce functii are... plm, are inclusiv un touch pad, difuzor integrat si in controller care reda anumite sunete ca sa completeze sourround-ul cumva, ceva foarte ciudat oricum, ledul ala mare care schimba culoarea in functie de ce se intampla in joc etc.

acum incep sa cotrobai prin optiuni sa vad ce si cum.

Posted

bai, deci am descoperit cum fac upgrade-ul la Black Flag si Battlefield 4.

Am gasit chiar in carcasa jocurilor, un voucher pe care am un cod special pentru upgrade-ul la PS4. Practic, intru in ps store, scriu codul si de acum pot descarca ambele jocuri direct in ps4, cu doar 9 lire. :D

is bou, a trebuit sa caut pe net sa imi zica uite-te bai boule in carcasa jocurilor.

am dat redeem code si acum le pot descarca cand vreau, in varianta next gen, pe ps4.

acum am insa o problema, nu am nici un ban in wallet ala d pe ps store, sctie cineva cum plm platesc ??? cum pun bani in wallet ?