Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Nu-i de mirare ca nu ne sincronizam, au astia atatea modele ca nici nu stii despre ce naiba vorbesti.

Daca e vreunu care le stie pe toate, respect.

Posted

Hammond, s-ar putea  :lol:

Are Jerry Seinfeld vreo 47 de bucati, una si una. Daca nici ala.....

Referitor la drive+, canalul de youtub, s-a eluciat misterul.

This paid channel is unavailable in your country.

Posted

De LEU mai stiti ceva...?

Sa traiti!

Nu l-am mai zarit, da' daca e vorba de ce ne doare, poate se ocupa dee-dee in lipsa lui LEU.

Vad c-o are pe una la avatar si nu vrea sa ne-o arate.

Posted

Acum vreo 2 saptamani am dat o tura la munte, si daca tot am ajuns am zis ca merita o trezire la 5 dimineata sa ma distrez un pic cu GTI-ul. 

https://www.youtube.com/watch?v=ZC6UWras2wk

A trebuit sa merg usurel, pe portiunea Predeal - Rasnov am copt franele cam repede asa ca pe Rasnov-Poiana nu am fortat foarte tare.

Imi trebuie neaparat un upgrade, ma gandeam la niste discuri DBA Performance si placute Mintex, acum merg pe discuri + placute OE.

Posted (edited)

Daca ai vrea sa transporți un caiac, de exemplu, se pot pune bare pt portbagaj deasupra?

Ai uitat de un rottweiler plin de noroi. Nu pot sa cred ca si marii producatori ar uita de o asemenea optiune.

Edited by Bogdan
Posted

A trebuit sa merg usurel, pe portiunea Predeal - Rasnov am copt franele cam repede asa ca pe Rasnov-Poiana nu am fortat foarte tare.

Imi trebuie neaparat un upgrade, ma gandeam la niste discuri DBA Performance si placute Mintex, acum merg pe discuri + placute OE.

Tipa dupa un LSD. La propriu :lol: . Trage fain masina, cu ce soft mergi ?

Posted

Ar fi bun, mereu invarte in gol roata din exterior la iesirea din viraj. E nasol ca e complicat de montat pe DSG.

Softul l-am pus la Voinea la TCM. E ok, trage liniar de jos pana sus. Urmeaza sa ii shimb barele antiruliu cu unele H&R si franele de care ziceam mai sus.

Posted

Faci o treaba cu barele antiruliu. Daca-i pui si brace-uri o sa simti diferenta. Cum te impaci cu softul lui Voinea? Eu stiu cateva cazuri unde a cam dat cu virgula. Am vazut ca Dragos de la Completechip face treaba buna, dar e in Iasi.

Posted

N-am fost niciodata adeptul softurilor prefabricate, facute fara o sesiune pe dyno cu masina in cauza. Dar si Voinea face la fel, iar daca esti multumit, asta e tot ce conteaza. Cu ce turbina mergi ?

Posted

Firmele mari gen REVO, APR fac R&D inainte sa lanseze softurile, mai ales pentru motoare stock. Pentru bigbturbo, WMI si ei fac soft custom pe fiecare masina in parte.

Turbina o am stock, k03. 280 cai cat scoti din ea e suficient pentru FWD daily driver. K04 face boost mai mare, dar are si lag mai mare in ture mici.

Posted

Interesant, stiam ca maximul pe care-l poti scoate dintr-un K03 e undeva la 260 de cai. RS4 cu doua K03-uri pe 2.7 V6 scoate 350 de cai. Inainte de IHI-ul cu care merg acum am avut un K03s si era limitata, chiar si pentru un 1.8 16V.