Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Nu se aude asa cu evacuarea stock, Ciupa. Dar oricum, un V6 se aude mai frumos decat un I4. In forma stock, V6-ele de 2 litri are doar 90 de cai. Depinde de proprietar daca vrea s-o faca doar de plimbare, sau vrea si ceva picant in ecuatie.

Posted

Mi se pare prea urat totusi.

Muscle car-urile sunt nu doar puternice ci si mari, solide, au o forma tipic americana.

Capri-ul e prea subtirel. Parca e varianta pentru copii a unui muscle car.

Posted

Dincolo de cum arata masina, e un sasiu OK cu tractiune spate si o gama destul de mare de motoare compatibile. E OK ca si proiect.

Posted

Prefer una ca oldtimerul tau :).

Bine, eu nu ma incadrez in categoria oamenilor carora le place Capri. E ok masina, nu poti sa zici ca nu a facut istorie dar pe mine nu ma rascoleste cu nimic. As sari intr-o clipita pe un E30. Aici nu stiu de ce, pur si simplu nu m-as baga.

Posted

mama, deci cred ca efectiv as inebuni sa merg cu asa ceva, m-ar lua direct depresia in secunda in care intru in scarba aia de habitaclu, cu scunele alea penale, zici ca-i ceva draperie din hotel comunist de camionagiu tapiteria aia.

sa-mi bag pla, o pendula mai lipseste de acolo si cateva bibelouri cu pescarul chinez.

Posted

mama, deci cred ca efectiv as inebuni sa merg cu asa ceva, m-ar lua direct depresia in secunda in care intru in scarba aia de habitaclu, cu scunele alea penale, zici ca-i ceva draperie din hotel comunist de camionagiu tapiteria aia.

sa-mi bag pla, o pendula mai lipseste de acolo si cateva bibelouri cu pescarul chinez.

Kung%20vs%20Barraka%20Fatality.png

Posted (edited)

Pai Capri nu e muscle car, lol.

Asta au vrut sa-l faca. Un raspuns european pentru muscle car-uri. A iesit ceva pe gustul unui pusti de 16 ani.

Chiar imi amintesc ca un prieten bun avea dementa asta Cu Capri si Ford Taunus. I se pareau incredibile.

Hahahahaaha!

Cam asa e, urat interior!

Sa zicem ca poti pune alte scaune si poti face interiorul sa para cel putin decent, dar pe exterior tot nasol arata masina.

Edited by Bogdan
Posted

Hmm, hai sa zicem ca ar merge, foarte ingrijit, cu un 4.4 sau macar un 3.0 V8 sub capota. Chiar si-asa, sunt foarte multe E30-uri frumoase si potente in tara.

Posted

E 835 euro.

Pai de aia vreau 320 ca e l6 si pot sa pun un motor mai puternic fara batai de cap cu rar-ul.

Nu inteleg ce vrei sa zici cu multe e30 frumoase si potente, insa.