Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted (edited)

Apropos de asta cu gabaritul si masinile mai mici.

Admiram masina lui ZYZ inainte s-o bag in garaj. Ma gandeam, culmea, ca desi E92 e o masina mai micuta, mi-as lua asa ceva. Ei bine, m-am lovit la cap ca animalul cand am urcat in masina incat mi-am dat seama ca nu sunt facut pentru asa ceva.  :lol:

E misto sa ai o masina de genul asta, dar sigur nu de zi cu zi daca esti mai mare.

-----

Nu cred ca are rost sa iei o masina veche din Romania. Aproape intotdeauna dai de niste improvizatii foarte enervante care-ti iau tot cheful si toata placerea.

Cred ca cea mai buna varianta e sa aduci o masina dintr-o tara civilizata pe care apoi s-o inscrii ca vehicul istoric. Scapi de impozit, pana si RCA-ul devine foarte ieftin daca esti in scris in retromobil.

Tatal unui prieten are un Rolls Royce Silver Shadow din '70. Motor de peste 6 litri. RCA-ul e vreo 300 lei pe an, iar in rest n-are nimic de platit.

Edited by Bogdan
Posted

A, OK. De gasit la noi. Mda...Asta restrange dramatic optiunile.

Ai dreptate. As putea cauta si in Germania, nu e problema. Dar 2002 e o masina prea mica ptr mine.

Posted

Mânzi, jantele si alte alea la motoreta le-ai vopsit, nu? Cum a iesit treaba asta?

Io as vrea un harly vechiuţ pe carburatie, un softail, sa-l fac cum vreau io.

Da is scumpe tu-le muma.

Hei, Ciupa. Acu 8 kile mai putin am incaput lejer in z4. Capotat

Posted

Pai normal ca incapi, ca doar n-ai 180 kg. Dar incapi cu oarecare dificultate.

Cand ai o masina de genul asta trebuie sa planifici putin urcatul si coboratul.  :lol:

Eu fiind obisnuit cu masini mai mari, m-am urcat ca ghiolbanul.

Posted

Mânzi, jantele si alte alea la motoreta le-ai vopsit, nu? Cum a iesit treaba asta?

Io as vrea un harly vechiuţ pe carburatie, un softail, sa-l fac cum vreau io.

Da is scumpe tu-le muma.

Hei, Ciupa. Acu 8 kile mai putin am incaput lejer in z4. Capotat

Jantele-s vopsite electrostatic, si au iesit super. Restu a foat vopsit in germania, e ok, da-i schimb culoarea.
Posted

kip,renunta la manta

restauratul costa o avere

e foarte depasita dpdv tehnic.are suspensii dubioase,frane pe tambur etc.am fost tentat si eu la un moment dat sa iau o manta dar am renuntat

la capitolul rugina stau foarte prost

vrei coupe neaparat?

Posted (edited)

eu m as da cu astea doua, chiar daca nu s chiar oldtimers.

http://www.base4car.com/thumbs/200/volkswagen-corrado-vr6_key_4.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/13/Jaguar_XJ.jpg

sau un hot rod daca as castiga la loto. gen yeah mo fos, fuck ur bmw ha ha ha

http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2012/343/3/b/future_hot_rod_by_mechanicman-d5ne0b2.jpg

Edited by Max
Posted

Daca la vreun moment dat divortez, sau uit complet ultimii 10 ani, urmatorul proiect o sa fie sigur ori un Porsche (911 racit cu aer, ori un 944 turbo) ori un E24.

Posted

o varianta buna si nu foarte costisitoare ar fi e28.deja il putem incadra la oldtimer,platforma tehnica foarte buna,lasat pe suspensii si aranjat arata bestial

tumblr_m3p5zqeqKz1rtluxvo1_500.jpg

8628012456_209ab10db5_z.jpg