Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Nu s expert pe offroad ca nu ma prea pasioneaza.din ce zice lumea cam cele mai reusite ca fiabilitate si performante sunt landcruiser,defender

Posted

Nu am avut ios niciodată. Nu mă pronunț că e bun sau nu, dar, având android de atâția ani, nu știu cum m-aș obișnui cu un nou sistem de operare.

Posted (edited)

Top 3 lucruri pe care ai vrea să le fac pentru tine?

Dacă vreodată ai veni în vizită, aș putea ascunde mâncarea.

Altceva?

Edited by Rareș
Posted

Pajero am avut, modelul vechi din 94 cu motor de 2.5. Iarna împărăție prin bucale, mucu' din orice poziție, ieșea din aproape orice morman, n-am deszăpezit un cm la lopata. Ruginit si cu numere de bg făcea senzație prin intersecții cand imi tăiau vitejii calea si vedeau razant bull-bar ul prin dreptul geamului.

• Upvote 3
Posted

pacat de caroserie,motorul mi se pare nepotrivit,un pisat de m3 e36 varianta us de vreo 250cp aspirat.bine a pus omul turbo da mi se pare cam tiganie pe masina asta

as fi pus un v10 aspirat sau ceva de genul asta,sau macar un 3.8 de pe m5 e34 cu turbo sa scoata 800cp

Posted

mama ce-mi place interiorul asta, pacat ca e doar concept... 

Mazda-Vision_Coupe_Concept-2017-1024-0b.

la interiorul ala merge perfect si un radio cu lampi.

Posted

nici macar nu glumesc, am vazut pe un site din asta pt audiofili, un amplif uber expensive, cu lampi, si lampile la vedere, frumos de tot, mi-a placut maxim. bine, costa cat o garsoniera in baneasa.

Posted

lol, in afara de culoare kia aia n are nicio treaba cu giulia. :( . anyways, faine amandoua, si kia si alfa.