Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Si-a luat-o si de la 

http://www.youtube.com/watch?v=PYjfTMZfrBM

dar astea-s alte discutii. Am vazut Polo ala live. Cu ce se lauda el prin filmulete e fix ciuciu. 

Polo ala cu doua motoare? Da, avea momente cand functionau ambele motoare simultan, era foarte rapid, insa de foarte multe ori dadea rateuri jalnice. Caca. Parca-i tirul lui aismen, cu toba verticala.

Posted

Da, Polo ala are doua motoare AVF duse la peste 200Cp bucata, cate unul pe fiecare punte. Cand le nimereste setupul sa traga ambele liniar si raportat per punte, nu-i sta nimeni in fata. 

Anul trecut sa dat la arad cu un reno F1. Pe primii 50-60m la luat dar si cand si-a dat drumul Reno-ul pfaaaiii..

Posted

Varul meu are un Civic 1.6 Vti 160 caluti. De cand il stiu si-a dorit Honda. 

La 18 (acum 5 ani) ani a primit cadou de la parinti si bunici un Fiesta nou-noutz. Si cu panglica pe el. Asta a fost sambata dupa masa.

A doua zi duminica a fost in targul de masini, a vandut-o (a pierdut ceva mii la afacere) si si-aluat o Honda Vti. 

Imi plac masinile dar asta chiar mi-a sucit mintile. Ce Fiesta..

Sa certat urat cu ai lui, aproape ca l-au scos afara din casa. Cu bunicii nu vorbeste nici acum.

Posted

A unui amic din Galati, cu care m-am intepat la curse la Braila, ca apoi sa ramanem prieteni. Masina are acum 1.6 turbo.

Posted

Nu, nici blocul n-a fost OK. A fost zgariat pe cilindrul respectiv. Chiulasa in schimb n-a avut nimic. Acum am alt bloc, tot de 16V.

Stiu ca aveti o placere sa-i faceti viata grea lui MAS  :lol: