Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Suntem results oriented,da? Pfff de marti incep munca deci trebuie sa ma re-obisnuiesc cu limbajul de lemn corporatrist

Posted

Suntem results oriented,da? Pfff de marti incep munca deci trebuie sa ma re-obisnuiesc cu limbajul de lemn corporatrist

sa fim seriosi si aici, imi mentin punctul de vedere ca si la serviciu o arzi la fel de pedo/gay, sex offender dark side and derranged, fapt care nu are cum sa iti aduca decat neajunsuri la munca. Tu intr-o discutie corporatista care depaseste 5 minute, n-ai cum sa rezisti fara sa scapi minim 3 obeservatii gay si cateva glume sexual bolnave.

sper pentru binele tau, ca lucrezi mai mult cu cifre si iti este limitat pe cat posibil contactul direct cu alti colegi.

• Upvote 3
Posted

O mama ducand copiii cu un 2.0 turbo sub capota????

Da, nevasta-mea. Oricum si lu fiimea ii place mai mult in golf, rade in hohote cand accelerez mai puternic  :)

Posted

sa fim seriosi si aici, imi mentin punctul de vedere ca si la serviciu o arzi la fel de pedo/gay, sex offender dark side and derranged, fapt care nu are cum sa iti aduca decat neajunsuri la munca. Tu intr-o discutie corporatista care depaseste 5 minute, n-ai cum sa rezisti fara sa scapi minim 3 obeservatii gay si cateva glume sexual bolnave.

sper pentru binele tau, ca lucrezi mai mult cu cifre si iti este limitat pe cat posibil contactul direct cu alti colegi.

Dr. Pole. In curand la ProFM de la ora 22:00 :sorcerer:

MAS e un androceu si cand bate vantul face zigoti

Mhm. Ditai propozitia pentru un cuvant din patru litere :lol:

• Downvote 1
Posted

lol, se pare ca au mai avut avortoni, dar din fericire nu au vazut niciodata linia de productie, asta pana la seria 1 si 5 gt

00-1963-colani-bmw-700-04.jpg?width=867&

00-1963-colani-bmw-700-05.jpg?width=867&

01-bmw-hurrican-1964-1.jpg?width=867&hei

01-bmw-hurrican-1964-2.jpg?width=867&hei

02-bmw-spicup.jpg?width=867&height=550

02-bmw-spicup4.jpg?width=867&height=550

02-1988-bmw-z1-coupe-concept-1-lg.jpg?wi

02-1988-bmw-z1-coupe-concept-3-lg.jpg?wi

03-bmw-e1-concept-1-lg.jpg?width=867&hei

05-bmw-ur-roadster-z1-m-01.jpg?width=867

07-bmw-z22-3.jpg?width=867&height=550

05-bmw-ur-roadster-z1-m-05.jpg?width=867

06-bmw-z18-concept-6.jpg?width=867&heigh

Posted

am trecut la un nou nivel, is in dus cu laptopul... sper sa fie bine.

in alta ordine de idei, uite cat de bad ass arata farurile la Mecedes-ul asta:

• Upvote 1
Posted

s-a lansat oficial si la noi, Volvo XC90, eu zic ca-i foarte tare :) si cica vine cu o gramada de tehnologii smechere, in special de siguranta.

Volvo-XC90-First-Edition-01-630x398.jpeg

2016-volvo-xc90_100478504_m.jpg

2015-volvo-xc90-4.jpg

Posted

la exterior arata chiar bine.si interiorul e interesant,nu mi plac doar trimurile alea batranesti din lemn sau imitatie,ce o fi

lol ba sly, tie nu-ti place nimic, nici ledurile de la audi, nici lemnu' ala frumos de la volvo. :(