Jump to content

Funny Stuff

Recommended Posts

Posted

Vai! E genial omu'! Luati de vedeţ si pe unu de-l are la frenţ

Pe langa faptul ca lives in Maciuca, Mehedinti :LMAO:

post-34-0-93990800-1437391701_thumb.png

Posted (edited)

Ma cac pe ei. Lucrurile astea trebuie ignorate.

Pun pariu ca tiganii aia merg doar la plimbare cu masina aia. In rest cine stie cu ce Logan sau Cielo. Asa fac astia. O fi lasat semn sau luat pentru figuri ocazionale.

Edited by Bogdan
Posted

Ma cac pe ei. Lucrurile astea trebuie ignorate.

Pun pariu ca tiganii aia merg doar la plimbare cu masina aia. In rest cine stie cu ce Logan sau Cielo. Asa fac astia. O fi lasat semn sau luat pentru figuri ocazionale.

S-ar putea sa te inseli aici. 

Posted (edited)

Normal ca aduce venituri, dar aia sunt cata frunza si iarba.

Sunt foarte multi si nu munceste nici unul. Asta e axioma. In afara de asta, toti cheltuie bani aiurea ca sa le arate la fraieri ce bine sunt ei.

Sunt foarte putini tiganii care traiesc cu adevarat pe picior mare.

Cand un tigan are o masina d-asta gen ultimul tip, poti pune pariu ca acasa mananca foarte prost si ii cade tencuiala in cap.

Edited by Bogdan
Posted (edited)

Stiu tigan care are 335i si iPhone 6 si merge cu un Logan care a fost taxi. Asa sunt ei, n-ai cum sa-i intelegi.

Stiu si eu cioara constateana, care avea tot asa un 330d, dar se imprumuta de la alte ciori de 30-40 lei sa spele masina cand mergea la nunta.

Iar in frigider avea un pachet de felii hochland pe care le intindeam noi pe mai multe rafturi sa nu para chior de tot.  

dar individul din braila, e posibil sa aiba ceva mai mult decat credem noi. totusi am vazut 4 sau 5 masini cu bya sau cya cum gatu masii isi spune 

Edited by Scufi
Posted

dar individul din braila, e posibil sa aiba ceva mai mult decat credem noi. totusi am vazut 4 sau 5 masini cu bya sau cya cum gatu masii isi spune 

Chiar si daca are, ma pis pe el.