Jump to content

Funny Stuff

Recommended Posts

Posted

Am vazut si eu ieri scris cu pixul pe o coala a4 si lipita pe usa unui magazin: impinge-ti. 

Era frig si mi-a fost lene sa scot telefonul din buzunar.

Posted

anunt din scara unui bloc de lux din Urlaţ. :sorcerer:

Imagine074-270x202.jpg

Asta cu Å£ipatul am auzit-o in zona Sibiului. :)

In loc de aruncă hartia asta pe geam se spune Å£ipă hartia asta pe geam.

• Upvote 1
Posted

stiam paul, acuma am vazut ca ai facut legatura intre "urlati" si "tipati".  n-a fost voita in sensu' asta.  :)

Posted

la fel de prost gust sunt si toate rip-urile de pe fb, cu toti care-l idolatrizeaza acuma, ca a fost un actor misto, ca plm.   a fost un actor de mana a 7-a, ce juca-n filme de mana a 7-a, cu fata de om bland, pt ca probabil asa si era, care s-a urcat cu un idiot la volan.  evident ca nu merita asta, dar asta s-a-ntamplat din pacate, nimeni nu mai poate schimba nimic.  ela plecat intr-o lume mai buna probabil,  noi am ramas aici intr-o lume de cacat, in care putem sa glumim.  macar atat.

Posted

la fel de prost gust sunt si toate rip-urile de pe fb, cu toti care-l idolatrizeaza acuma, ca a fost un actor misto, ca plm.   a fost un actor de mana a 7-a, ce juca-n filme de mana a 7-a, cu fata de om bland, pt ca probabil asa si era, care s-a urcat cu un idiot la volan.  evident ca nu merita asta, dar asta s-a-ntamplat din pacate, nimeni nu mai poate schimba nimic.  ela plecat intr-o lume mai buna probabil,  noi am ramas aici intr-o lume de cacat, in care putem sa glumim.  macar atat.

Nu contest, dar cum plm sa glumesti pe seama mortii altuia? Daca era Ponta, Antonescu, Iliescu, etc, mai ziceam  :lol:

Posted

a fost un actor de mana a 7-a, ce juca-n filme de mana a 7-a

Lasa ma, bine ca suntem noi, in meseriile noastre, performeri de prima mana.