Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted (edited)

E genu de film in care se bat 3 ore fara oprire si nu moare niciunu?

mor o groaza, sange peste tot.dar sange serios gen tasneste la 2-3 metri :) . si sunt haioase.. decat sa ma uit la chestii gen ce era mai sus...

Pai tarantino cred ca are 3 sferturi din filmele lui inspirate din filme  japoneze dinastea din anii 80.. 

http://www.dailymotion.com/video/xyhu2k_shogun-assassin_music

minutul  2, e o scena clasica, sunt n-spe mii de videoclipuri  facute dupa faza asta.. :)

in general de genul asta de filme vorbesc..

pe cine intereseaza ii fac o lista cam cu ce are de vazut...

Edited by DOMI
Posted

Misto!

Ma uit la Homefront cu Statham, pare ok.

mda, filmul e un cacat, aceleasi faze expirate.. el, un ex politist la DEA care se retrage in pustietati sa creasca idilic cai cu fiica-sa din cauza ca fusese super undercover in nush ce rahat de retea de traficanti motociclisti (lol) si o avea promisa de la marele boss pe care l-a arestat.. fireste ca e depistat acolo, fireste ca vin aia sa se razbune, fireste ca ii bate pe toti si fireste ca Jason Statham.

ah, am uitat, mizeria este regizata de Silvestru Stallone.

caca-te pe el.

Posted

mai ziceti si voi niste seriale, am revazut Lie to Me, foarte fain, nu inteleg de ce nu-l countinua. am vazut cam tot, in afara de house of cards, dar altceva, nu HOC.

Posted

ba, am vazut si io Dallas Buyer's Club.. bai nenica ce s-a schilodit Matthew Mchcognnnllglglyly ala, ca niciodata nu-i retin numele, pentru rol... dar nu numai el a facut un rol misto, ci si mai putin cunoscutul Jared Leto, care mie imi place ca actor.

Tare este ca Matthew a slabit in halul ala foarte repede, intrucat tot in 2013 a jucat si in Wolf on Wall street, unde era normal.

adica, OMG:

MatthewMcConaugheythinmovie.png

Si Jared Leto:

jared-leto-skinny-dallas-buyers-club.jpg

jared_leto_06.jpg