Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted (edited)
24 minutes ago, Pole said:

niciodata n am inteles hype-ul asta cu Pulp Fiction, mi s-a parut o tampenie sinistra, un film foarte cretin.

Si mie la fel. Nu mai zic de Grease. Ala chiar e un jeg sinistru, o abominatie vomitiva.

Edited by Bogdan
  • Like 1
Posted
3 hours ago, Pole said:

ce plm cauta muierile in varsta la Venom? si noua ni s-a parut The Notebook un gunoi so stfu.

Merg cu copchiii, fara misto.

Sa vedem.

Posted
10 hours ago, Flappy said:

Mai toate muierile in varsta si online urla ca Venom e de cacao.

Cred ca sunt putin speriat in clipa asta. Nu mai vreau dezamagiri.

Da` ce plm, muierile il vad inainte sa se lanseze?

Posted

nu stiu bre. idiotii m-au tinut la munca pana la 3 azi-noapte si n-am fost in stare sa fac prea multe cu viata mea online.

am intrat in baie, un dus in scarba si ca sa fie treaba buna m-am tranit pe gresie cu o sticla de posirca, urmarind fanele leidi gaga online. concurenta adica.

wNi3YHy.png

pe urma am balacarit despre banci pe ceat. de parca nu si-ar fi dat seama oricine ca eram rupt in gura.

da' ce oameni sunteti bai. vedeti tot si niciodata nu-mi ziceti.

lăv.

Posted

lol, mama, cred ca o sa-mi placa maxim in cazul asta :D

edit: unde plm l-a vazut otreapa aia free, e pe torente pe undeva?

Posted

in mintea mea idioata, cred ca ieri a fost premiera in SUA, de unde si eforturile.

probabil o sa gasim vreun cam vai mama lui in cateva zile, o saptamana, dar as spune sa evitam propunerea.

nu stiu cat dureaza pana apare ceva decent. trei saptamani, o luna?

Posted

Pe imdb zice asa: 

Coming Soon

In theaters October 5.

asa ca mue, nu a vazut nimeni nimic, cu atat mai putin imbecilele alea care fac lobby la o mizerie de film, care si ala, culmea:

Coming Soon

In theaters October 19.

Poate m am tampit eu si nu mai stiu pe ce lume traiesc

Posted

Se pare ca twitterul asta e o alta forma de cancer a internetului.

De ce pula mea or crede toti ca parerea lor conteaza? Nu stiu, parca mi-ar placea ca imbecilii sa inteleaga ca sunt irelevanti si sa-si tina parerile pentru ei.

Posted

a inceput sezonul pulii mele, 9, sau cat o fi, din the walking dead, este pur si simplu peste puterile mele de intelegere, cum de acest serial inca este in productie, gunoiul asta trebuia lichidat acum cel putin 3 sezoane.

• Like 1