Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted

Nu, nu ai înțeles bine. Cheltuie mai multe resurse pe ciorbita soțului grosier și pe piureul copchiilor ingrați.

De ce urăști femeile, mistar C?

Posted

Stiu io un servis bun! Cu mecanic care abia asteapta un Commander la rampa si are mereu o vorba dulce pentru oricine. Un suflet de vioara, cum ar zice el

Posted

Pentru ca e o chestie falsa. Femeile puternice si independente sunt foarte rare. Cu alea n-am nimic. Adica femei de cariera, femei ambitioase care chiar vor sa traga tare.

Dar multe baga vrajeala asta ca sa-si rupa p1zda cu cine vor ele si sa domine in relatie.

Multi sunt pizdoi si accepta asa ceva. Gen femeia nu mai gateste, vine beata acasa dupa ce a ars-o in club cu fetele si poate a muls un caras in gura. Ca doar e independenta si puternica. Nu concep asa ceva.

Posted (edited)

... si poate a muls un caras in gura. Ca doar e independenta si puternica. Nu concep asa ceva.

Ciupa zice ca fwmeile puternice nu mulg, ci smulg

Edited by MAS
Posted

Eu bag seama că Ciupa se poarta de parcă n-ar fi cunoscut decât banale, mustăcioase cu pretentii. Și asta nu e bine.

Că altfel nu-mi explic de ce generalizează așa, eu as putea să-i spun că exact invers e, majoritatea îs cum zice el c-ar fi 'rare'.

Pizdoi. Lol. Iar se supără ZyZ.

Posted (edited)

Majoritatea femeilor sunt puternice, independente si lupta pentru o cariera in domeniul lor? :lol:

Esti idealist. Ai pus p1zda pe un piedestal.

Edited by Bogdan
Posted

Bai, nimic n-am înțeles din Blade Runner asta. Aproape trei ore și nimic, cred că aș fi înnebunit de draci dacă-l vedeam la cinema.

Ce pufoaica de film

Posted

Pfff, bai si chiar azi voiam sa-l vad... bag ... bai nene, nu mai e nimic de vazut, de prin 2000 incoace.

Respectele mele dlui Ganea, ca i se scoala ... la gospodina aia. Bine, Ganea arata cam ca orice infractor de drept comun, recidivist, plecat in spania, venit in romania cu un A6 gri din 2001 volan pe dreapta furat din franta, la nunta varului din Bolintin, recent eliberat pentru buna purtare.