Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

deci am un s4 mini dual sim alb aproape nou cu 25o de oiro, care vrea, care nu, sa-si ia iphone. :D

Posted

Eftinachele ala de samsugi a lui bleu a fost dauna totala, inundat si cu nr de ore de funcționare date inapoi.a verificat dooh

daca-i inundat, inseamna c-a trecut si pe la wlf, lool

250? Japca.

toate samsungurile-s japca, oricat ar costa.

Posted

Am observat o chestie, v-am povestit ca mi s-a stricat SIM-ul la telefon si l-am schimbat. De cand am telefonul asta de un an si ceva, un Sony Xperia, nu cred ca m-a tinut bateria mai mult de o zi si ceva. Acum de cand am bagat noul sim, deja au trecut 2 zile si inca mai am 85% din baterie. 

Diferenta intre SIM-uri era evidenta, asta are cipul mic, celalalt era un SIM vechi de vreo 6 ani.

Un update la situatie. Imi arata acum 4 zile si 5 ore, cu 13% baterie ramasa. Cu bluetooth activ permanent, dar fara wireless si date, decat sporadic.

Posted

nu am inteles, deci pe tine te tine bateria peste 4 zile ? ce plm de telefon e ala bai nene... deci pe mine la s4 ma tine maxim o zi daca dau in el, date, wifi, facebook, youtube, la 4 jumate e deja la 8%. Bine, asta cand chiar dau in el non stop, cum a fost atunci cand stateam pe FB tot comitetul dupa banarea in masa.

ma rog, daca doar vorbesc, asa ma tine o zi, maxim 2.

oricum, eu cand ma culc il bag la incarcat in fiecare noapte.

Posted

Pai ce dracu sa fac pe net pe telefon daca stau toata ziua la servici pe calculator. I-am pus un program de hibernate si cand sta in standby, taie tot.

Eu vreau doar sa subliniez ca inainte cu SIM-ul care mi s-a stricat, cel vechi, nu ma tinea nici 2 zile, in aceleasi conditii in care acum ma tine peste 4 zile cu SIM-ul asta nou.

• 3 weeks later...
Posted

deci cum plm copiez fime in iPad ? incerc sa dau add to library acolo, in films si nu ma lasa. care-i faza?

este vb de iPad 4 retina ala si are ultimul IOS etc. nu inteleg de ce nu merge.

si cum fac sa mi le ia cu subtitrare ? are un amic un rahat de tab evolio si la el nu e nici o problema, le da pur si simplu copy/paste si ii merg, mie la iPad nu im merge.