Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

o stiu, cum plm sa n-o stiu.  nu e asa de obositoare ca asta de la samsung, sau na, NU e pt mine. :)

plm, ce nu-ti iei tableta cu android daca nu-ti place aia?

anyways, cine a facut interfata aia la samsung, e un imbecil.  nu inteleg de ce la htc poa'sa arate atat de ok, iar la samsung zici ca e ceva telefon rusesc.

Posted

Am mai zis ca la tablete prefer iPad, la telefon S4. Am avut si iphne 4s dar nu mi a placut.

Ce are interfata, uite am facut un screenshot acum.

ah si nu cred ca ai la mini ecranul de la S4, care este Full HD.

Posted

n-are ma nimic, oi fi io nebun. :lol:    cand zic interfata, ma refer la tot, inclusiv la widget-urile ce le gasesti pt samsung.  in fine, mie mi se pare groaznica.  absolut groaznica.  am gasit una faina de la go launcher, cu o tema misto, mega simpla, si mai mult pe alb/gri/negru, ca la htc, si era plina de bug-uri. 

mno, chestie de gusturi.   

Bai, sper sa nu se supere antijel, dar el si-a luat o panarama de samsung. Normal ca e dezamagit.

pai pe tine te-nteleg, tu ai htc.  orice samsung e panarama, pe buna dreptate. :P

Posted

o stiu, cum plm sa n-o stiu.  nu e asa de obositoare ca asta de la samsung, sau na, NU e pt mine. :)

plm, ce nu-ti iei tableta cu android daca nu-ti place aia?

anyways, cine a facut interfata aia la samsung, e un imbecil.  nu inteleg de ce la htc poa'sa arate atat de ok, iar la samsung zici ca e ceva telefon rusesc.

Bai da mult insisti. Gtfo cu samsungiul tău :))

Posted

daca vreau telefon naspa, imi iau lg nexus 7 ala, sau care drau-i ultimu.  oricum, e mult mai ieftin ca s4 si mult mai bun.  da, MULT mai bun decat s4. :sorcerer:

Posted

daca vreau telefon naspa, imi iau lg nexus 7 ala, sau care drau-i ultimu.  oricum, e mult mai ieftin ca s4 si mult mai bun.  da, MULT mai bun decat s4. :sorcerer:

Nexus5

Ala de fapt e un elgi undercover :)

Posted

Nu am ce sa argumentez, probabil sunt subiectiv ca m-am saturat de propaganda asta cu samsung si iphone cele mai bune.

Serios vorbesc, referitor la HTC, am avut pana la ONE X-ul asta cam tot ce aparuse de la samsung si iphone, mai putin S3. Pe bune zic ca HTC-ul nu mi-am facut nici cea mai mica problema, gen blocat cateva secunde, sa nu poti sa raspunzi cateodata ca nu-ti ia touch-ul comanda etc. Ceea ce la s1, s2, iphone 4/s mi s-a intamplat.

Posted

Am mai zis ca la tablete prefer iPad, la telefon S4. Am avut si iphne 4s dar nu mi a placut.

Ce are interfata, uite am facut un screenshot acum.

ah si nu cred ca ai la mini ecranul de la S4, care este Full HD.

N-am iesit din casa dar 7 grade?  <_<