Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted
On 11/15/2018 at 1:34 AM, Krebs said:

curajos tu oricum 

voiam sa nu fac asta si scuze ca o fac, dar tie mai exact de cine si de ce iti e frica.

daca invoci orice alt motiv in afara de "divort", sa stii ca avem camera 101 libera pentru reprogramare.

toata lumea e invitata.

• 4 weeks later...
Posted

pai telefonul are wireless charging, insa incarcatorul wireless il iei separat. poti sa iei de la alt brand, nu neaparat apple. I-ati si pt masina, e foarte util.

• Upvote 2
Posted (edited)
5 hours ago, Pole said:

pai telefonul are wireless charging, insa incarcatorul wireless il iei separat. poti sa iei de la alt brand, nu neaparat apple. I-ati si pt masina, e foarte util.

interesanta treaba pt masina , ia sa caut
apropo am vazut ca in cotiera am ceva device pt telefon ceva mufa dubioasa cu suport, trebuie cumparat ceva si pus acolo ?!

asta e ok pt masina ?!

https://www.emag.ro/incarcator-auto-wireless-nillkin-fast-charger-mc027-ii-model-b-1547/pd/DLZJFCBBM/?X-Search-Id=7f7561f4705140150cab&X-Product-Id=39167161&X-Search-Page=1&X-Search-Position=3&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Edited by Krebs
Posted (edited)

da , imi trebuie ceva din ultima varianta  , caci asa ceva am in masina , dar n-am adaptorul ala , doar suportul 
Treaba e ca nu stiu daca merge cu orice Iphone sau doar cu anumite modele.

Edited by Krebs
Posted (edited)

ah , tocmai mi-am dat seama ca are usb sub toata treaba aia , asa ca un cablu + bmw connected app si aia e.

Edited by Krebs
Posted (edited)
2 hours ago, Scufi said:

ba jizzy, tu ai reusit sa incarci ceva la ala wireless din audi? 

nu cred ca am asa ceva in masina.

poza cum arata ai? verific diseara

@Krebs vezi pe www.mobiledirect.ro , gasesti acolo tot felul

Edited by jeezy
Posted (edited)

N-am asa ceva, retineam pictograma de wireles, la mine e mocheta dinaia in cotiera, m-am uitat atent ca am cautat sa vad daca n-am port USB.

Edited by jeezy
Posted

trebuie sa-mi iau urmatorul model pt chestia aia Scufi sau device-ul ala primu' din prima schema postata de mine , eu am a doua varianta presetata in masina , cea cu cotiera, insa parca n-as da 8-900ron pe un cacat d-ala , mai bine direct cu cablu usb si gata..