Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted (edited)

Gasesti pe la 1300-1500 de lei de 64gb. Cate dracu sa tii si pe el ca nu stii cand pica de tot :D

———

Vreo recomandare de laptop ieftinache, cu 8GB RAM si un procesor decent aveti careva? Pana in 1500 de lei daca se poate.

Rojdula pe care o am inceep sa cada (ecranul cu puncte pe el, bateria moarta, presimt ca vin si altele)

Edited by jeezy
Posted

super de cacat, iti iei un telefon misto si tre sa il tii in husa military grade sa nu te mai bucuri de el. mortii ma-sii, lejer penibil.

#mostdurableglassever, yeah right.

Posted

Acum mă gândeam, am avut samsung s2, s4, s6 si s8. de departe cel mai ok a fost cacatul ala de s4. Avea si radio fm in plm. Si mișto era interactionarea prin gesturile mâinii in fata ecranului, gen slide la poze, derulat clipuri si o grămadă de alte cacaturi.

Posted (edited)

chiar nu inteleg mania asta cu iphone... maica-mea are un "ipone" d-asta...6+, 7 sau nush ce mortii lui e... telefon mai cretin ca ala nu cred ca mi-a fost dat sa vad. pana si meniul la Bosch COM 509 mi se pare mai smecher si mai lejer...

in afara de faptul ca este dragut ca si infatisare, nu ii pot gasi vreun argument pro...

Edited by MAS
Posted

chiar nu inteleg mania asta cu iphone... maica-mea are un "ipone" d-asta...6+, 7 sau nush ce mortii lui e... telefon mai cretin ca ala nu cred ca mi-a fost dat sa vad. pana si meniul la Bosch COM 509 mi se pare mai smecher si mai lejer...

in afara de faptul ca este dragut ca si infatisare, nu ii pot gasi vreun argument pro...

ce-i asa cretin la iphone 7, ca nu inteleg. care parte a meniului te pune in dificultate?

Posted

lol, chiar SINGURA chestie care ma mai leaga de iphone e meniul super user firendly.   da' normal cacalu' verde nu-l intelege. 

Posted

da, deci chiar nu inteleg cum te poate pune in dificultate un meniu atat de simplu si user friendly, cum e la iPhone.

sa nu mai zic de macbook.  cand mi sa stricat ala vechiu', am avut vreo 6 luni un hp de imprumut pana l-am luat pe astalalt.  cre' ca-n alea 6 luni l-am deschis de maxim 10 ori. 

Posted

lol, asa si eu, am macu in service sa imi schimbe display-ul si am deschis dupa ani de mac, un dell al mihaelei, te duci dreq direct, m-am dus acasa si mi-am scos de la naftalina mac-ul mai vechi pana e gata celalalt, nu ma pot reinvata cu windows. fuck it really.

Posted

mi se pare foarte neintuitiv...probabil ca sunt obisnuit cu android-ul.

din punctul meu de vedere ipone e love it or hate it. pentru mine e hate it