Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

In 2014 i-am schimbat ecranul, iar saptamana asta l-am scapat din nou. 

Fir-ar al dracu', este atat de spart, daca trag degetul pe ecran imi intra cioburi in deget...

Nu mai bag in el nici un ban, am comandat 5s.

Uite-l...

Posted

Eu am avut noroc că, de fiecare dată când am scăpat telefonul, am rămas cu ecranul intact.

Acum vreo 2 zile am scăpat s6 când în scoteam din buzunar și a căzut pe trotuar. S-a rupt carcasa de plastic în care țin telefonul, dar nu telefonul e intact.

Posted

Cu comision de trimis bani în țară și transport ușă la ușă din RO în UK, ies mai ieftin decât să dau aici peste £9 pe un pachet de marlboro.

Și, în plus, ajut economia din ro, taxă de timbru la țigări + bani la firma de curierat.

:)

Posted

Pe de altă parte, am cumpărat, de la un magazin gen practiker, o masă din lemn, pt bucătărie, pe roți și cu raft, în ideea ca o tragi lângă tine sa o ai la îndemână când gătești. Cică made un ro, în Galați. Pe bune.

Dobitocii de acolo au uitat sa dea găuri unde se prind picioarele de tăblie. No bagă tu euro șuruburi acolo.

Am dus-o înapoi la magazin și mi-am luat banii înapoi.

Sunt fericit sa-ti spun [...] duduie.

Mă confunzi.

On topic

Posted (edited)

Habar nu am. Sunt ceva reviews aici https://www.youtube.com/results?search_query=hp+spectre+review+

O să mă uit mâine. 

Vine vremea să-mi schimb laptopul È™i nu È™tiu ce să iau. 

Știu doar că nu voi lua Asus, HP si Acer. 

Mă gândeam la un Dell XPS, anyone ?

sunt bune.

plm, prost sta cu racirea probabil, ca la macbook air, iti arde carnea daca il tii in poala.

la mine nu se incinge de loc, e model 2015. Oricum la ceva asa de subtire o parte din racire se face prin carcasa de aluminiu by design..

bine nevasta-mea doar se uita pe netflix si browsing de internet. 

Edited by DOMI