Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cls ul ala e cea mai frumoasa masina, potrivit gusturilor mele. Intotdeauna o sa-mi doresc una. N-am mers, nu stiu cum e, fata de un clasa e, dar imi place tare de tot

Posted (edited)
56 minutes ago, Simi ON said:

Cls ul ala e cea mai frumoasa masina, potrivit gusturilor mele. Intotdeauna o sa-mi doresc una. N-am mers, nu stiu cum e, fata de un clasa e, dar imi place tare de tot

Am fost cu un benzinar, cls350, e beton...fix modelul din anunt...4 locuri, ii ce trebe.

cls shooting brake imi place, mai ales ala cu pneumatica

Edited by jeezy
Posted

da, daca are suspensie pneumatica e al naibii de scumpa. 6k usd lasat bff-ul meu pentru amortizoarele alea.

pentru un S, desi eu spun ca e acelasi drac. si mai spun ca nici macar in Romania nu scoti deranjul la 50% din pretul ala.

scoatem cifra exacta pana la ultimul cent, daca asta doresti. asta pune deoparte si bonurile de la vreun bordel, pentru ca bugetul familiei trebuie calculat in decembrie.

bre, dincolo de glume, eu nu dau 6k pentru suspensia masinii nici daca in torpedou zac 100k. mi se pare absurd. pentru ce de fapt?

ma c.c in vietile lor pe gratis si raman 6k. cum suna asta?

Posted (edited)

La GT da, la ala normal ba.

Oricum la seria 5, in general, sunt piesele mai scumpe decat la seria 3. Vrei spatiu? Pay up sucker!

700 de lei am dat pe bucata la amortizoarele pe fata pe Bilstein chiar dupa ce am luat 5-ul. Fara manopera.

Edited by jeezy
Posted

mai e si varianta cu eu sunt nebun sau mintit. suna la ei si vezi cat costa.

adulmeca una cu  suspensie normala, daca vrei sa-ti faci damblaua. asta fiind o decizie importanta pe care sunt sigur ca nu eu o s-o iau pe banii tai.

dieta e mai importanta decat cls-urile zilele astea. scriu asta cu lacrimi in ochi.

Posted

Seria 5, dacă e touring, are (și) suspensie pneumatică. Se umfla pernele alea când pui greu în portbagaj, să țină mașina la orizontală. 

Posted
3 hours ago, Simi ON said:

Pe bune, is fiabile? Zice Ifx ca-s inghesuite rau inauntru

Si nu au dizalul ala pacatos, bre?

Razi di mini :(

bre, eu zic multe chestii si poate nu-s mereu sanatos la cap. uneori vorbesc din toaleta fanteziilor.

urca-te-n ea si decide tu daca-s nebun.

Posted
Acum 8 ore, Simi ON a spus:

Zi-mi o masina care sa consume...normal, ieftin de intretinut, fiabila si, important, rezistenta si sigura pe drum

Fara misto

Ia ti e39 le inapoi.daca vrei mai noua toyota sau ford cu motor de la 2litri in sus