Jump to content

Recommended Posts

Posted

stai sa vezi cretinisme la noi, ca pokemon go asta cica ajunge si in romania sau a ajuns de azi.

ah, e deja, de azi.

http://www.radio21.ro/pokemon-go-a-fost-lansat-in-romania/

doamne, ce bine cu topicul asta... deci un retard din lista mea de pe facebook, care e mereu la LOFT de cand se deschide  sezonul si pana se inchide, si-a tatuat LOFT pe picior.

nu mai am nimic de zis.

13707615_10154202914496327_1888437656322

Posted

Care i treaba cu epilatul pe craci. La bărbați ma refer.

Ca daca-mi spuneți ca gresesc undeva, imi fac acum programare.

Serios ma duc daca se impune.

Posted

la mine nici nu-i nevoie, efectiv nu-mi creste par pe picioare, pe gambe nu am nici un fir de par, doar pe pulpe asa cat sa nu zici ca nu e. pe cur in schimb s-a concentrat tot, acolo e bogatie.

tot e bine ca am barba deasa si neagra, respect!

Posted

Nu se zice papagal. Se spune zambila.

Saptamana trecuta am fost intr-un anturaj nou care includea si cativa gay, si era unu (hetero sa nu confundam), ceva handbalist la CSM Bucuresti, si mereu zicea, ce dracu sunt ma mereu incojurat numai de zambile. Si la inceput cand nu stiam limbaju de Bucale, ma uitam asa ciudat, ce plm de zambile vede asta ma ca eu inca nu am inceput sa vad. 

Posted

nici eu, oricum, asta cu asa se zice la bucuresti e aiurea, daca zice un oarecare bulache "zambile" in bucuresti, nu cred ca trebuie trecut in dexul geografic si adoptat termenul ca atare.

si plm, nu inteleg de ce trebuie gasite descrieri din astea ce se vor creative, pentru gay. Ce sa-ti spun, e gay, asa si ?

• Upvote 1
Posted (edited)

In Bucuresti se folosesc urmatoarele:

- poponar

- gay

- homosexual

- lache

- bulangiu

Asta cu zambile suna prea gay si sigur nu va ajunge in mentalul colectiv bucurestean.

:lol:

Edited by Bogdan