Jump to content

Recommended Posts

Posted

jeleu, eu o sa merg la partie de joi pana duminica, ma cazez la predeal, o sa oscilez intre predeal si poiana probabil, daca esti prin zona da un semn, poate dam o tura :D

Posted (edited)

Din pacate, legaturile Cartel M care mi-au venit saptamana trecuta sunt prea inguste in zona calcaiului pentru bootii mei US 11 asa ca ii trimit inapoi pentru marimea L si asta o sa dureze ceva vreme. Mai am si problema cu piciorul.

Eu am planuit sa merg din 29 cateva zile la Sureanu, sper sa-mi iasa.

Edited by jeleu
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

A fost misto, dar MULT prea frig, ingheta rahatu`n tine in telescaunul ala de la predeal, in poiana a fost mai ok, in sensul ca nu inghetai de frig in telecabina, dar stateai cate juma de ora la coada ... tara de rahat!

Edited by rain
Posted

A fost misto, dar MULT prea frig, ingheta rahatu`n tine in telescaunul ala de la predeal, in poiana a fost mai ok, in sensul ca nu inghetai de frig in telecabina, dar stateai cate juma de ora la coada ... tara de rahat!

https://vimeo.com/153017639

mișto clip.amuzant când a venit unul cu skiurile de undeva din dreapta sus și era să te mierlească da a căzut la timp

nu știu dacă L ai observat

Posted

Salutare baieti. Eu am apucat sa ma dau 2 zile in Poiana imediat dupa Revelion, dar a fost cam uratel...ceata de nu vedeai la 10 metri.

Astazi ma holbam printr-un magazin si erau numa placi de kko la reducere. Intrand in vorba cu un vanzator, m-a mancat in dos si am intrebat asa intr-o doara cand au de gand sa faca discount si la Burton Custom X 2016. Raspunsul a venit destul de prompt...acum, va calculez imediat :)) restul e can can...abia astept sa o testez weekendul viitor :P

Posted (edited)

Eu m'am decis la urmatoarea placa: libtech! Am auzit ca magne traction face minuni, mai ales pe gheata, si cum la noi e gheata mai mereu ...

L'am vazut cand venea sly, dar nu aveam ce sa fac, daca franam era calare pe mine sigur, oricum la 500 m a intrat unu cu un snowboard in mine :))

Edited by rain
Posted

Pe mine ma tenteaza o placa facuta de mervin pentru acel magne traction, pentru ca partiile in ro abunda deseori de gheata, dupa cum bine stii ... sunt multe placi pe care mi le-as dori, numai ca pretul echipamentelor este destul de ridicat, imi pare rau ca am ratat niste legaturi burton malavita re:flex pe ebay, s-au dat la un pret f bun. Mai am in vedere niste union contact, care cred ca s-ar potrivi bine pe bataleonul meu, dar nu e graba acum, pentru ca sezonul este oarecum pe sfarsite ...

• 9 months later...
  • 2 weeks later...