Jump to content

Home audio & video

Recommended Posts

Posted

io nu inteleg cum vrei sa le-nghesui pe toate intr-o camera, si wharfedale-urile de podea, si rx2-urile. 

Posted

5.1 perete, living, filme

Stereo dormitor, ca are draperii si e mare.

In curand sper sa va distrug si io c-o poza facuta cu Yumo

Cu ajutorul lui Paul, fireste

Posted

Eu nu inteleg ce vecini aveti voi de va permiteti sa dai banii pe asa ceva. Mie imi e rusine si cand dau laptopul mai tare, cred ca daca as avea alea m-ar evacua instant. 

In schimb la casa..

• Upvote 1
Posted

Eu nu inteleg ce vecini aveti voi de va permiteti sa dai banii pe asa ceva. Mie imi e rusine si cand dau laptopul mai tare, cred ca daca as avea alea m-ar evacua instant. 

In schimb la casa..

acuma seara m-a-ntrebat vecinu' daca am cumva boxele prinse-n tavan. :sorcerer:    m-a rugat ca dupa 10 sa dau basu' mai incet. :)

Posted

La fel si aici, folosesc doar satelitii din cauza vecinilor.

2-0 pentru blue, stie si ce muzica sa puna la boxele alea mici.

Simileo, fa-i o vizita lui d-rive si explica-i ca te injura blue  :D

Posted

acuma seara m-a-ntrebat vecinu' daca am cumva boxele prinse-n tavan. :sorcerer:    m-a rugat ca dupa 10 sa dau basu' mai incet. :)

Asta merge de pus la Funny Stuff  :lol:

Posted

Tu ce boxe ai dy2? 

Eu recunosc, n-am niciuna.

4 sateliti, 1 centru, 2 fronturi, qiadral si un jbl sub 10.

Acum folosesc doar 2 sateliti si un centru, suficient deocamdata, datorita vecinilor.

fronturile si subul sunt la vanzare.

12790224_3.jpg

12909752_3.jpg

Nu bre, ma gandeam ca poate le poti folosi la ceva, le schimbi tweeterele si/sau filtrele

Sta matza pe ele, la mine

Daca eram in tara, acceptam cu palcere dar te sfatuiesc sa le repari si sa scoti bani pe ele, inca se cauta, chiar daca aia avut ghinion cu ele.

Eu am reusit sa ard un satelit dupa ce am dat yamaha la maxim cateva secunde, la tine nu stiu ce s-a intamplat, probabil le-ai cumparat de la ala ce si-a pus trapa la bmw, taind stalpii :P

Posted

Doar ca am observat ca boxele Magnat sunt acum la reducere.

Nu am inteles niciodata de ce sunt atat de subapreciate la noi. In Germania e o marca de traditie.

Acu se fac in China, fireste. Eu pe ce am pus gheara mi-a placut: la alea de masina am remarcat constructia solida, sanatoasa. La astea de casa am ascultat sh-uri, luate tot de la Cluj, care au costat la jumate cat panaramele mele de quadral (de unde si greseala sa dau peste 7 mils pe astea, presupunand ca, daca alea suna bine...). Constructie clasica, pe 3 cai.

In orice caz, asa vechi cum erau, erau mult peste prosoane. Celebrele dulapuri :)