Jump to content

Cum s-a descoperit că Volkswagen frauda testele de emisii din Statele Unite

Recommended Posts

Posted

plm mai vedem, nu cred ca se risca auto bild sa scrie de aiurea ca pot fi dati in judecata

Posted

oricum in plm nu cred ca exista vreo marca care sa respecte normele de poluare, insa astia au dat-o de gard prin diferenta foarte mare, las-o in ... calului, de 40 de ori mai mult, e deja obraznicie.

Bine, s-au trezit americanii care umbla cu pick-up-urile alea cu motoare de 7000 sa comenteze ca ii polueaza un 2.0 tdi sau nush ce lupo.

plm, adica asta cred ca si purifica aerul in urma lui

2015_FordF-450_SuperDuty.jpg

Posted

E gen gluma aia cu Q7 si Fiat 500, cand il loveste fiatu in spate pe q7 si ii apare la asta pe Navigatie: found new hardware, do u want to install it?

--

Cica BMW-ul a fost testat de aia care au descoperit jmekeria la VAG si totul a iesit ok! Deci sa le suga caricioplanul.

--

Oricum, mi se pare suspect ca ditamai firma, se rezuma la practici d`astea mizere.

Adica, ai ditamai profitu, nu investesti in tehnologie, vrei sa devii numero unu pe lume si o arzi cu un soft care probabil a costat maxim 500.000 EUR.

Posted

Am putea vedea ceva faliment. Sa nu ne mire daca o sa vedem VAG produs de chinezi sau indieni

o sa vedem o ....

vezi ca mas o ia literally.

12002862_164380490570361_246512039049977

Posted (edited)

:lol:  :lol:

Scandalul a luat amploare după ce s-a descoperit că nemții foloseau și un soft care făcea mașina să pară mai mare și cu mai multe scaune;

Un alt soft aburea oglinzile retrovizoare, ca să nu observi norul negru pe care îl lăsai în urmă;

Tot mai mulţi români îşi iau maşini VW ca să afume slănina cu ele la iarnă;

Partea bună este că țăranul din Spania s-a intoxicat de la fumul scos de Audi-ul său cu climă bizonică;

Dacia folosește și ea un soft care mituiește prin Paypal inginerii care testează emisiile;

Volkswagen profită. Versiunea care scoate foarte mult fum va costa cu 2000 Euro mai mult: “E pachetul Invisible Radar Blockerâ€;

Ai văzut multe Passaturi cu geamuri fumurii prin Bucureşti? De fapt n-au folie fumurie, chiar sunt afumate geamurile;

Cocalarii cu BMW nu s-au lăsat mai prejos și au mers imediat la service, ca să-şi facă mărire de emisii;

În locul spălătorilor de parbrize au apărut prin intersecţii coşarii de Volkswagen;

NeamÅ£ul greÅŸeÅŸte, americanul plăteÅŸte! Proprietarii de Volkswagen vor trebui să achite ei amenda pe care o va primi firma germană: â€Doar ei au condus maÈ™inile È™i au poluat mediul.â€

Edited by raekwon
Posted

Partea bună este că țăranul din Spania s-a intoxicat de la fumul scos de Audi-ul său cu climă bizonică;

Da, asta a fost mișto.

Aseis

Posted

--

Cica BMW-ul a fost testat de aia care au descoperit jmekeria la VAG si totul a iesit ok! Deci sa le suga caricioplanul.

--

sigur ca da, totul a iesit ok dar au pierdut 10% din valoare peste noapte pentru niste zvonuri...NOT

chiar ma uitam la actiunile VW, au scazut mai mult de 50%, ..

Posted

Elveţia a interzis vânzarea modelelor Volkswagen implicate în scandalul emisiilor poluante, măsură care afectează şi alte mărci ale grupului, precum Seat şi Skoda, relatează Reuters.

Oricum, noul C63 AMG are norma Euro 4

Posted

ai omis cea mai tare parte: 

Șoferii care le dețin vor putea continua să le folosească, însă vânzarea sau înmatricularea nu mai este permisă, relatează Reuters.

pai se le cumpere in sistem buyback pisatii de la VW, la pretul de achizitie evident, gen daca vreau sa il vand peste 3 ani si nu mai pot, ... mea, sa mi-l cumpere VW, dar fix pe aceeasi bani pe care i-am platit io, ce vina am ca au facut ei cheie la noxe

Posted

wow in ritmul asta vw intra in faliment inainte de craciun

am cam urmarit pretul actiunilor si scade cam cu 5% pe zi, bine am impresia ca scaderea este influentata si de vanzarea masiva a actiunilor, nu doar de scandal

dar odata ce vanzarea masiva a actiuilor a inceput e foarte greu de oprit, aproape imposibil

Posted

o sa vina si cumparatorii.

da, a fost tambalaul ala cu china, atunci a picat Dax-ul urat.

acum totul depinde de Euro. daca se apreciaza, lovitura va fi si mai mare, pentru ca actiunile alea devin mai scumpe.

deocamdata pare tinut in frau.