Laur Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 Bun, am pe mobil in chrome pagina salvata direct cu View New content si am observat ca imi apare eroarea asta. Nu ma deranjeaza ca apas iar pe buton si apare normal, dar vreau sa stiu daca e de la mine. Quote
Pole Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 mie nu imi apare eroare asta si intru tot de pe chrome, pe mobil. da-i cu clean master, clear junk, clean memory etc. si vezi apoi Quote
jeezy Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 Da un clear cache la Chrome. Daca tot nu merge, da clear cookies. Ochii larg deschisi sa nu stergi history sau saved passwords. Eu nu am bookmark dar intru direct pe NewContent din Chrome fara probleme. Quote
F&F Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 Laur, o fi de când ai fost flagged as spammer. Întreabă-l pe ifx. Quote
Laur Posted April 5, 2015 Author Report Posted April 5, 2015 ce spammer? habar n-am, nu am intrat o perioada. am dat clear cookies & shit si acum e ok, mersi. Quote
jeezy Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 (edited) am dat clear cookies & shit si acum e ok, mersi. Edited April 5, 2015 by jeezy Quote
Flappy Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 n-am nicio explicatie, Rares. Pot in schimb sa-ti multumesc pentru increderea acordata si convingerea ta ferma ca ar fi ceva de capul meu. 2 Quote
Simi ON Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 A, da. Flag Laur e gol, pe litoral Quote
Bogdan Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Nici mie nu-mi mai merge forumul de pe telefon de cateva luni. Quote
Paul Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 De pe ce telefon si ce anume nu merge? Nu se incarca de loc, nu poti sa te loghezi? Quote
jeezy Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Mie imi merge. Un clear cache la browser, la cateva luni nu strica. Quote
raekwon Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 la mine nu se loga, asa ca am renuntat sa il mai vad pe tel. Quote
umbrella Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 eu am dat up la misto ce ma n-ati avut curaj? Quote
Bogdan Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 De pe ce telefon si ce anume nu merge? Nu se incarca de loc, nu poti sa te loghezi? De pe iPhone 4S. Nu ma pot loga. Quote
Bogdan Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Muream de mult daca functionau blestemele. Quote
Paul Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 De pe iPhone 4S. Nu ma pot loga. La prima vedere nu am gasit nimic in neregula. Am incercat cu niste emulatoare si aparent a functionat. Nu am iPhone si nu am putut testa cu un mobil. Tu incerci sa te loghezi pe versiunea full desktop sau pe cea de mobil? Daca e vorba de cea de mobil, poti comuta pe cea de desktop sa vezi daca te poti loga? Ca daca te poti loga in versiunea de desktop, logarea se pastreaza si in cea de mobil. In curand vreau sa fac upgrade la versiunea 4 de IPB. Quote
Bogdan Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Pe cea de mobil. O sa incerc si cu versiunea de desktop si postez apoi. Quote
jeezy Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Nu merge nici asa. Ce browser folosesti? Ai dat vreodata clear cache/data? E cea mai des intalnita problema. Vezi ca la clear, la unele browsere (Safari), sterg si parolele si bineinteles, va trebui sa te loghezi din nou pe toate site-urile. Quote
jeezy Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Vezi alt browser sau factory reset la telefon daca vrei neaparat sa mearga. Are si iOS-ul hibele lui, nu e lipsit de probleme. Quote
Bogdan Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Chestia asta se intampla doar pe acest forum. Parca si blue spunea ca i se intampla la fel. Daca era doar de la telefonul meu, eram singurul afectat. Ma rog, oricum o sa-mi schimb telefonul in curand, poate se va rezolva asa. Quote
Recommended Posts