Paul Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 3 hours ago, Scufi said: Iar am stricat ceva [[Template core/front/system/searchResult is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Cand/cum anume iti apare eroarea aceasta? Quote
Pole Posted July 14, 2018 Report Posted July 14, 2018 de mine zice. da si da, am umarul dislocat, ma rog l-am avut si nu mai beau deloc de vreo 3 ani, desi am fost un betiv care dadea ora exacta in alcoolism. 1 Quote
umbrella Posted July 14, 2018 Report Posted July 14, 2018 (edited) Ai avut umarul dislocat acum trei ani si te-ai lasat de baut sau l-ai avut dislocat acum doi ani, ai prevazut asta si te-ai lasat de baut cu un an inainte? Edited July 14, 2018 by umbrella Quote
Pole Posted July 14, 2018 Report Posted July 14, 2018 l-am avut dislocat de vreo 6 ori boss, prima data la 21 de ani si de atunci din varii motive a recidivat, insa am facut in sfarsit recuperare cum trebuie si acum nu mai am probleme nici la sala nici la inot etc. de baut m-am lasat pt ca dpmdv este o varsta pentru orice abuz si m-am gandit ca odata trecut de 35 de ani, ajunge cat am baut, pentru ca vreau sa traiesc mult si ma atrage ideea de a nu face ciroza sau alte boli asociate... in afara de asta, la 20 de ani puteam sa beau 3 zile consecutiv si sa nu am nimic luni, acum, dupa o noapte de baut, am nevoie de 3 zile sa imi revin. deci plm, nu mai merita distractia. si de fumat m-am lasat, dar de vreo 10 ani, sau 13 nu mai stiu 1 Quote
Recommended Posts