Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, peste de balta. N-am reusit sa ajung in delta, sper ca in noiembrie, daca se aliniaza astrele cum trebuie...

Similea, am remarcat ca te-ai abtinut... :)

• 4 weeks later...
Posted

La indrumarile unui prieten ma gandesc sa-mi fac un helesteu.

Am teren propice, izvor de apa puternic situat la 30m, diferenta de nivel aproximativ 5-6m.

Ce combinatii de pesti s-ar preta? Ma gandeam si la un bazin mai mic in care sa bag si ceva pastravi.

Posted

Izvorul se varsa direct intr-un bazin de captare de aproximativ 2mc. Bazinul are 30 de ani si nu a ramas niciodata fara apa.

Apa este foarte rece.Pentru oxigenare spunea un prieten ca exista pompe speciale cum sunt cele de la Metro.

• 2 months later...
Posted

Cand incepe si cand se termina prohibitia anul asta?

Simi, imediat dupa, vreau sa vin cu 4-5 amici pentru 2-3 zile. Ai ceva recomandari de vreun loc? N-as mai vrea sa ma duc tot la Mahmudia...

Posted

vezi pe gugal, ca de obicei.

Isaccea monamur scrie pe voi. Pensiune noaptea la mal :D  iar de cum se crapa de ziua sa va vad cat stiti sa beti.

in orice caz, cel mai important e nivelul apei.

Posted

Inteleg ca ar fi 10 aprilie - 8 iunie. Gresesc?

O fi nivelul apei cel mai important, dar noi trebuie sa ne stabilim iesirea cu 2-3 luni inainte, ca toata lumea sa isi poata lua concedii.

Pentru alcool, trupa este buna, nu dezamagim pe unde mergem :). Pe malul laudat se poate ajunge cu masina?

• 2 months later...
Posted

Inteleg ca ar fi 10 aprilie - 8 iunie. Gresesc?

O fi nivelul apei cel mai important, dar noi trebuie sa ne stabilim iesirea cu 2-3 luni inainte, ca toata lumea sa isi poata lua concedii.

Pentru alcool, trupa este buna, nu dezamagim pe unde mergem :). Pe malul laudat se poate ajunge cu masina?

up

Posted

Plm, mersul la pescuit e ca si mers cu tractorul la arat pe camp. Nu vezi nimic, nu vorbesti cu nimeni, aceeasi priveliste in fata..

• Upvote 1
  • 2 months later...