Jump to content

Recommended Posts

Posted

nu inteleg cand isi va da similea seama, ca o poza oarecare cu 2 pesti nu l asociaza deloc cu locul faptei si nici cu autorul

il da de gol portbagajul visiniu :) .....de ///M

Posted

bai nene,sunt singurul om care crede ca similea ar fi in stare sa cumpere un somn,sa l bage in portbagaj si sa ne abureasca pe noi ca el l a prins?

un pescar facea imediat un clip cu momentul scoaterii din apa,pupatul pe bot,eliberarea in natura etc

incredibil cat de creduli puteti fi

Posted (edited)

Eu cred ca l-a tocmit de la altii pe marginea baltii. L-a luat pe un pachet de tigari si o sticla de apa plata. Rece si buna. Asta dupa ce le-a explicat alora ca izvorul de apa e total nepoluat si ca ar fi bine sa se apuce sa manance vegan daca iubesc viata pe acest pamant.

Si pe peste probabil l-a botezat Raresiutul sau Lars.

Edited by Bogdan
Posted

Hmmm

Mhhhm

M-as duce maine din nou. Umbrela este, barca este, lichitori îs, coropişniţe se scot...

Bere cumpar, peste nu ni trebe

Posted

adica tu poti sa pui mana pe asa ceva ???  :blink:  eu a vazut mai demult una la cineva in curte si mi s-au taiat genunchii, era mare cat palma si scarboasa ca iadul

6896002.jpg?372

Posted

fugi ma, deci n-as pune mana pe asa ceva in veci, daca iti zic ca mi se inmoaie noodleshii, nu glumesc, cred ca e o fobie de insecte, sa vezi la paianjen cum fac..  :mellow:

Posted (edited)

Mie tot ce are mai mult de 4 picioare îmi provoacă o senzație de greață / scârbă extremă.

N-am treaba cu șoareci, șobolani, șerpi, lilieci șamd.

Practic, scârba e direct proporțională cu numărul de picioare.

Edited by RareÈ™