Jump to content

Recommended Posts

Posted

Impecabil, km putini, taxa platita, cateva modificari de bun gust. Pret de criza. Postez si poze in scurt timp :D

Posted

Dupa cum spune si el, poze cu curul in scuet timp ;)

Are istoric service - toate reviziile la Șupanez facute : cheia franceza a lui face minuni si mereu am plecat cu un Ifics zambitor de la el.

Face suta in sub 6 secunde? Daca-l vinzi tu, ma astept sa fie un fel de Flash.

Stie si drift chiar :D

Posted

Ce modificari i-ai facut?

Hai ca stii si tu, ca doar ai lucrat la el...avans marit, supape, admisie portata etc ;)

posteaza si dincolo anuntul.

Ai vrea sa te vand lui Romulus sau XXL sau lui Bala???

Posted

Pe Similea și dacă l-aș pune la donații și as plăti eu și transportul, tot degeaba. Nu-l ia nimeni...

Posted

Pe Similea și dacă l-aș pune la donații și as plăti eu și transportul, tot degeaba. Nu-l ia nimeni...

N-ai stiut sa te orientezi...

e publica sectiunea? sa stie baiatu' ce sa zica.

Care sectiune mah?

Posted

de vanzari, asta unde se filmeaza acum.

in fine, zi-i oricum primului enumerat mai sus sa ma pupe-n cour.

ca tot m-ai intrebat ce vreau.

vezi ca am o poza pe topicul lui iulik, pune-o p-aia.

Posted (edited)

Nu frate! E țapă! Astept doar variante corecte si nu sămsăreli precum cea de mai sus!!!

Las' c-am vazut eu: digeiu' e sturlubatic, dar ificsu' e catifelat, asa...e mai old school

Kip, accept schimb ifics pe digei + simile (unu sturlubatic, altu plangacios) Daca te intelegi cu Raresi sa faceti combinatie. ar fi combinatie interesant-isterica

Edited by MAS
Posted

Daca e sa vorbim de tepe, am verificat seria de caroserie pe care mi ai dat o pe pm si a fost cu volan pe dreapta.

Posted

Daca e sa vorbim de tepe, am verificat seria de caroserie pe care mi ai dat o pe pm si a fost cu volan pe dreapta.

Nu boss, e direct dă pă germania! Plimba un batranel pana la casa de pensii si retur.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.