Jump to content

E92 325i

Recommended Posts

Posted

Masina pentru care am renuntat la E46 si pe care am cautat-o destul pana sa o gasesc in configuratia pe care mi-am dorit-o (325i cu N52B25, manuala, fara navi, fara trapa, dar obligatoriu cu xenon, tempomat si in primul rand ingrijita). De un an jumatate de cand o am singurele schimbari au fost jantele ASA AR1 8.5x19, navigatia Dynavin si aerolip-ul de sub spoilerul fata. Singurul lucru care imi lipseste acum sunt scaunele sport, pe care sper sa le gasesc tot din textil si tot incalzite. Pics or it didn't happen:

post-9-0-51411900-1389894598_thumb.jpg

post-9-0-07742900-1389894599_thumb.jpg

post-9-0-56014900-1389894599_thumb.jpg

post-9-0-08629900-1389894600_thumb.jpg

post-9-0-60215200-1389894600_thumb.jpg

• Upvote 5
Posted (edited)

Reprezentantele se pot simti onorate. 

:lol: :lol: :lol:

Trecand peste aceasta gluma proasta, masina chiar e misto, imi place. Ai exact ce trebuie.

Edited by Bogdan
  • Upvote 1
Posted

Pai pana la urma asa o sa fac. Singura mea problema e sa nu raman fara certificat cand mai ajung prin Iasi. In rest, sunt de acord ca ar arata mai bine cu folie , dar sa fie la fel fata-spate.

Posted

kkt, eu am avut la toate masinilie folie fata spate si nu am avut nici o problema de ani de zile.. la E61 ai vazut, am fata spate si din aia obraznica de nu vezi nimic si tot nu m-a apostrofat nici un martian.

Posted

Stiu, in Bucuresti n-am fost pana acum oprit niciodata, chiar daca probabil am mai calcat pe bec. Dar in Iasi e alta situatie. In primavara o sa apelez la tine pentru un sfat (unde sa-mi pun si eu).

Posted

Sly, daca te referi la poza cu 359-urile, ala e spoiler de M paket. Un profil cu aerolip arata cam asa (in partea de jos vine putin in fata):

hqdefault.jpg

Posted

O sa razi, fara M-paket si fara lip-ul ala arata chiar mai rau din profil, parca neterminat:

e92-lci-vs-pre-lci-04.jpg

SI inca o poza cu lip-ul, din profil:

IMG_4615.jpg

Posted

Primul e facelift. Mie mi se pare unul din putinele facelif-uri nereusite de la BMW, cu excemptia triplelor spate cu led:

640px-2011_BMW_328xi_Coupe_(E92)_Facelif

Posted

Frumoasa masina, sa o conduci sanatos.

La facelift, singurele elemente care nu imi plac sunt oglinzile care par mai degraba de SUV decat de coupe/berlina.