Jump to content

Sa ne traiasca sarbatoritii zilei !

Recommended Posts

Posted

@ifx:

la Apaca cica au costume foarte misto si preturi foarte bune. majoritatea sunt facute pentru export, pentru firme mari si vandute pe principiul Moet, cu adaos 1000%, pentru ca le pun doar etichete cu firma cutare sau cutare.

vreau si eu sa merg ca tot am auzit de chestia asta.

Posted

exista si acum, tocami m-am interesat, in Bd. Iuliu Maniu, este un fel de complex foarte mare, o fosta fabrica unde sunt o multime de magazine cu costume, tot ce vrei si iti trece prin cap. inca mai functioneaza.

Posted

Aia cu "Tin sa multumesc prietenilor, amicilor, colaboratorilor ( bolduit frate sa vada lumea si fetili cat de important e oparitu' si vezi doamne n-are un colaborator ca are mai multi care il ling in cur de important ce e ) care si-au rupt 1 minut din rutina zilnica....." e de un CACAT mai mare decat tot cacatu, adunat la un loc, pe care il caca o Romanie intreaga, in zile de sarbatoare.

Astia sunt ultimii pisolcosi din societatea romaneasca, aia de pun poze cu Muet eftin.

Pole, sunt si Mueturi mult mai scumpe dar cacanarii astia n-au bani sa le cumpere pe alea. Practic, e pisalau si rezidurile ramase in urma procesului de obtinere a sampaniei pe care le pun la preturi eftine special pentru toti obositii si drojderii. E foarte buna strategia de marketing pentru ca e plina Romania de astfel de specimene.

GRETOS!

• Upvote 1
Posted (edited)

Pot sa-i dau PM in speranta ca primeste pe mail si va citi aici ?

Ii spun ca i s-a pregatit o surpriza. Cu mooet. 

Edited by Scufi