Cefi Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Bai, care-ai promis zilnic poze pe topicul asta? Laur sau ifx? Ca ma lasa memoria Quote
Bogdan Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 ayran + shaorma = love Pe pariu ca Nea Valy mai gusta si cate-o shaorma din cand in cand. Quote
Cefi Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Poze cu ce? Cu mancare, desigur. Doar nu suntem mas Quote
Laur Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Pe pariu ca Nea Valy mai gusta si cate-o shaorma din cand in cand. full fara piele Quote
Flappy Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 E pa ala din poza. De sanatos ce a mancat. Quote
SLY Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 da .avea o emisiune pe protv,promova mancarea traditionala saliva saracu si inghitea in sec numa cand povestea Quote
Pole Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 da, pe protv... era atat de gras incat nu mai putea sta in picioare, facea emisiunea stand pe un scaun adaptat la gabaritul lui si ii aducea Busu mancarea la bot, ca nu avea deloc mobilitate, o scarbosenie, mie nu-mi facea deloc pofta cand il vedeam pe ala, jabba the hutt in ... mea... sa te faci atata porcu de la mancare, mi se pare nesimtire. da, da, avea probleme cu glanda, toti grasii au Quote
Flappy Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 era barbat bine in tinerete, da' obiceiurile... Quote
Simi ON Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 radeti voi radeti, da ce viata misto a avut asta... a gustat din plin (la propriu) din vremurile BUNE, cand era curat, haleala BUNA din belsug si natura natura Quote
Pole Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 sunt aia care s-au facut ca porcii dupa revolutie, pai pe vremea lu' Ceasca, erau toti slim fit, cum au dat de capitalism, au bagat in ei pana au facut vergeturi de la grasime. radeti voi radeti, da ce viata misto a avut asta... a gustat din plin (la propriu) din vremurile BUNE, cand era curat, haleala BUNA din belsug si natura natura corect si a murit santatos tun. Quote
Flappy Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 sunt de acord cu mancarea, natura, pescuitul, da' nu cu excesele. sa dea naiba, nu as suporta sa car burta aia dupa mine. mai bine mor de cancer. Quote
Simi ON Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 pana dupa 90, cand s-a distrus si ce mai ramasese din dunare, lunca ei si baltile apropiate, din delta, cand erau curse regulate spre tulcea si sulina, cand plecau vara sute de turisti cu rucsacul in spate, cand ajunsi pe malul garlei primul lucru era sa puna ceaunu cu apa la fiert, ca peste sigur se prindea... da, am un regret. le-am prins, dupa 86, cand, copchil fiind, mergeam cu cortul in delta, la crisan, in ecspeditie, cu scoala pentru un baiet ca Pole care sta in Bucuresti, pot baga mana in foc ca 95% din ce haleste e chimizat si pacalit. fara sa exagerez, degeaba o tine el cu branza de la nu stiu ce tante din piata, cred ca s-ar lua cu mainile de par daca ar afla ce baga si aia in ele... norocul meu e ca mai inca mai oleaca de acces la bunatati din astea adevarate, cum se faceau si acu 30 de ani si acu ...300. iar diferenta este IMENSA. asta pentru ca nu-s facute pentru vanzare, ci pentru burdihanurile alora de le fac mai tineti minte poza aia cu scrumbii afumate, pai diferenta intre alea, scoase din dunare si trecute direct la afumatoare de lemn, doar cu sare, si alea "de la pescari" e ca intre citroaien si bimar. si inca un PS - mai am o bucata din somnul ala pozat in portbagajul rablei. afumat. bai, voi stiti cat e de bun? ai senzatia ca manci kaizer din ala de casa, nici nu-ti dai seama ca-i peste. bag picioarele, balesc Quote
Pole Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 da, am inteles teoria, deci gras si sanatos, daca n-ai arterele ingustate, inseamna ca nu-ti place viata Quote
Simi ON Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 nu bre. teoria era decat gras cu biscuiti petite biure de la billa, mai bine gras de la mamaliga cu tochitura de la porcu lu nea vasile Quote
Pole Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 da, adevarul e ca altfel e colesterolul de tara Quote
Scufi Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Similea mananca sarmale umplute cu forta. Quote
Bogdan Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 E nebun Similea. Cum sa spui ca e ca acum 300 de ani? Poluarea a ajuns peste tot. Chiar si daca nu bagi chimicale, hrana animalelor tot poluata e. Quote
Recommended Posts