Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

deci e la intersectia dr felix cu bd. al. i. cuza, pe colt cumva

https://maps.google.ro/maps?q=Bucure%C8%99ti&ie=UTF8&ll=44.448993,26.081651&spn=0.00234,0.004823&cid=12395650977013474856&hnear=Bucure%C8%99ti,+Municipiul+Bucure%C8%99ti&t=m&z=18&layer=c&cbll=44.448993,26.081651&panoid=wcAOkJVAhKFZXBu8VJl6iQ&cbp=12,330.73,,0,6.81

vezi ca nu e fitza sau ceva, are chiar si soba in interior gen. bine, sunt beat si e posibil sa nu mai tin minte exact

Edited by Laur
Posted (edited)

Mai au turcii un desert bun si anume "gullac" -- traducere ghiulacigullac.jpgapa de trandafiri, rodii, fistic .... e blana rau.

Il recomand pe cel de la Edessa. De fapt recomand restaurantul. Este bun orice din meniul lor, in special frigaruile de oaie.

http://edessa63.ro/

Edited by mihaiMAN63
Posted (edited)

Nevasta-mea ma tot roaga sa iesim undeva sa mancam raci. Ceva recomandari prin Bucuresti?

LE: Multam pentru Edessa MihaiMAN63, eu sunt mare amator de  berbecut/oaie/miel. E urmatorul pe lista ;)

Edited by Cosmin
Posted

Dar vezi ca sunt din aia mici, nu sunt cat platoul. Trebuie sa mananci cam 3 portii din alea de la ei ca sa simti ceva.

Posted

Mama ce pofta imi faceti cu mancarea aia turceasca/arabeasca...sunt mort dupa asa ceva.

Edessa a fost genial, apoi de cand s-a modernizat s-a cam stricat, portii mici, preturi umflate, mancarea nu mai e asa buna...parerea mea.

Naser rulez din punctul meu de vedere la asa ceva...au un raport calitate/pret imbatabil. De fiecare data cand ajung prin tara ma porcesc acolo in ultimul hal, ma rostogolesc pana la masina :)