Jump to content

CLS de la Mercedes

Recommended Posts

Posted

blue, cu un pachet S-line arata cat de cat misto, insa parca prea au vrut sa copieze CLS-ul.

Sa ne intelegem, nu as zice absolut nimic daca mi-ar da-o cineva, gen masina de servici :P

Posted (edited)

Pe mine nici macar R8-ul nu ma atrage la nivel de design. Singurul care pot spune ca imi place de la ei este A5-ul.

Edited by Laur
Posted

Cataline, mie A7-ele (say RS7 cum ai postat tu) mi se pare peste orice GT de la BMW, fara sa intram la interior. Si ce imi place la Audi in ultima vreme imi place pentru ca ei nu au avut o era Bangle in primul rand. Discutam doar de design. Sasiurile, motoarele, alea sunt altceva. Mercedes de exemplu mi se pare exagerat cu liniile taiate, ca o japoneza care incearca cu tot dinadinsul sa iasa in evidenta. Tipator. +1 pentru SL, care-a cam fost in toate editiile o bijuterie.

Daca as avea de ales intre A7 si gran coupe, aparte faptul -ca sunt fan al acestei marci- pfuuuuuuu....pai uite ma zyz-ule frumusete de masina aici...post-76-0-49682000-1384519634_thumb.jpg pai se compara asta cu A (rs) 7 la design? Uite, fa o comparatie..post-76-0-32638100-1384519753_thumb.jpg bine, aparte cls-ul ca ala e model vechi, dar pana si ala mi se pare mai frumos decat a7.

• 2 weeks later...
Posted

....mai frumos a fost S-ul ala vechi denumit si "balena"...

W 140?

5-ul nu-i pe platforma de 7?

Cum ati dat-o cum n-ati dat-o, tot la bmw ati ajuns, pe topicul meu dusmanos

5-ul sau doar GT-ul ?

Posted

5-ul, F10 are aceeasi platforma cu seria 7 F01, da.

Pai acum toate au aceeasi platforma - MODULARA.

Si seria 1 imparte aceeasi platforma cu 3 cu 5 cu 7 etc

• 1 year later...
Posted (edited)

Interesant punct de vedere.

Ce te face să-l asociezi pe Similea cu dinozaurii? În afară de vârsta lui înaintată, desigur.

Statura?

Edited by RareÈ™
  • 5 months later...
Posted

Inca mai vorbea cu noi ZyZ pe atunci.

uite-l sus.

Vai mamă, douăzeci treişpe. Maine imi cumpar creme pentru față, nu vreau sa îmbătrânesc.

• 2 years later...