Jump to content

Generatia cu cheia la gat

Recommended Posts

Posted

Mie-mi plac toate :)

Interesant e ca acum ne aducem aminte si radem dar la momentele acelea eu unul chiar aveam morcovu` bagat bine.

Posted
la varsta aia nici organu olfactiv nu ti era dezvoltat ma banatene :sorcerer:

pai atunci inseamna ca nu contaza daca le bagam dejtu' la fofoloanca sau la cur. :sorcerer:

Posted

In liceu si in scoala am facut o gramada de prostii, nici nu mai tin minte. Am sabotat tractorul scolii ca sa nu mergem la cules de porumb, iarna la prima ora desurubam becurile din clasa, am lasathartiile de pe mese pana jos de au evadat viermii de matase,  am furat un redresor Didactica si difuzoarele din sali la care se canta dimineata tricolorul..si multe altele.

Dar in armata am facut zic eu, cele mai mari tampenii.

Posted

Aa, la ora de desen trebuia sa pictam natura moarta, adică o oala și un mar. Am furat mărul și l-am mâncat. A plâns profa de nervi.

La biologie i-am pus profei un ceas deșteptător în sertarul catedrei, ca tot timpul ne ținea din timpul pauzei. Prima data când l-am pus și a sunat alarma era sa facă aia infarct, asa de tare s-a speriat.

Am scos câteva cuie din podiumul de la tabla și am scos o scândură întreaga afara, după care celelalte scânduri le-am rearanjat cu spatii intre ele. Picau profele ca muștele când le intrau tocurile de la papuci printre scânduri.

Posted

rares a fost sef de detasament.

pentru o scurta perioada,din motive obiective, a fost retrogradat ca sef de grupa.

un moment traumatizant pentru oricine

Ia dati pe proteve...film exact din vremea respectiva. :flowers:

lol.m am speriat,am crezut ca e ala cu liceenii in alerta.cu banica la pubertate si chelul ala de 30 de ani