Jump to content

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Posted

Jizzy, io aș fi precaut la recomandările de la Dan. Poate vrea sa ți-o coacă, drept răspuns la faza cu service-ul.

Decât zic.

Posted

stil si arogantza

M-am urat de stat la coada. Rezolv din masina de tuns in 30 de min cu tot cu adunat parul din baie :lol:

Sunteți off topic.

Englezule, baga romaneste

N-am vazut cum arata Jeezy

Mai tanar decat RRȘ

Posted (edited)

baga romaneste

M-ai prins.

Inițial am vrut să scriu că sunteți pe lângă, dar nu am vrut să supăr pe nimeni.

Edited by Rareș
Posted

Din 2 fise, iese boboc, prostacii pe la care am calcat n-o fac la fel, desi le las din prima cate ceva.

scuza-ma, dar aici vorbeste doar zgarcenia din tine. din 2 fise iese fix o ... boboc.  dar daca pt tine, aia 5 le in plus din buzunar te fac sa-ti vezi masina mai curata decat daca e spalata de aia ce fac asta toata ziua, ce sa zic, tu sa fi fericit, infond si la urma urmei asta conteaza. 

io nu te cred.  dar na, ca sa te simti bine iti dau si plus. 

Apreciez dar glumeam. Ma tund singur, de vreo 9 ani.

lol, self wash si self hair chopchop.  no wonder ca esti friendzoned all the time. hagi tudose. 

Posted

O doamne cizi, de unde atatea frustrari? :)

Lol scufi, poate vrei sa bei o sampanie fina, sa fumezi un trabuc, sa navighezi pe canalu' manecii, sa cumperi niste scule, sa mai faci un review la vreun dulap, sa conduci audi lu' taticu', sa mai dezmembrezi ceva fiare...nu stiu...oricum te admir cum poti sa le faci tu pe toate astea, stand aici pe forumu' asta si cautand aratari pe fb. Frumusete, stil, finete, versatilitate. Toate-ntr-un singur cuvant. Scufi. ❤️❤️❤️

Posted

recunosc ca mi-a luat ceva pana sa o prind p-asta cu dat drumul la doi rinichi.

slang-ul din ziua de azi ma depaseste :(