Simi ON Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 stil si arogantza N-am vazut cum arata Jeezy Quote
F&F Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Jizzy, io aș fi precaut la recomandările de la Dan. Poate vrea sa ți-o coacă, drept răspuns la faza cu service-ul. Decât zic. Quote
jeezy Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 stil si arogantza M-am urat de stat la coada. Rezolv din masina de tuns in 30 de min cu tot cu adunat parul din baie Sunteți off topic. Englezule, baga romaneste N-am vazut cum arata Jeezy Mai tanar decat RRȘ Quote
SLY Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Eu ma tund singur cu nr.1 la 3-4 zile Imi ia maxim 10 minute. Quote
jeezy Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Dapai io-s dinala cu freza. Daca ma vede muierea fara par in cap a zis ca pa, la revedere Quote
F&F Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 (edited) baga romaneste M-ai prins. Inițial am vrut să scriu că sunteți pe lângă, dar nu am vrut să supăr pe nimeni. Edited May 9, 2017 by Rareș Quote
Guest Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Din 2 fise, iese boboc, prostacii pe la care am calcat n-o fac la fel, desi le las din prima cate ceva. scuza-ma, dar aici vorbeste doar zgarcenia din tine. din 2 fise iese fix o ... boboc. dar daca pt tine, aia 5 le in plus din buzunar te fac sa-ti vezi masina mai curata decat daca e spalata de aia ce fac asta toata ziua, ce sa zic, tu sa fi fericit, infond si la urma urmei asta conteaza. io nu te cred. dar na, ca sa te simti bine iti dau si plus. Apreciez dar glumeam. Ma tund singur, de vreo 9 ani. lol, self wash si self hair chopchop. no wonder ca esti friendzoned all the time. hagi tudose. Quote
Simi ON Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Eu nu m-am tuns niciodata singur, nu cred ca ai cum, altfel decat chel Quote
Scufi Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Cumva parca scrie ciupa mesaje lungi. In fine pis pe ele de spalatorii si de masini. ca si completare Quote
Simi ON Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 ia hai sa mai ascundem putin din posturi, ca masura de bun simt Quote
Pole Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 aia cu grame de sperma, insist sa-mi fie explicata. Quote
jeezy Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 ia hai sa mai ascundem putin din posturi, ca masura de bun simt Vezi ca mai sunt cateva, daca tot e sa fim corecti. Quote
Simi ON Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Ala nu se compara cu spurcaciunile ulterioare. E doar ironic, or sunt convins ca poti raspunde si matale la fel Nu? Quote
Simi ON Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Pai uite la Rares, el tot din cj, da a putut si unde-a ajuns Quote
Flappy Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Mi-e frik sa desecretizez aici Sigur v-ati spurcat la gura Quote
Guest Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 O doamne cizi, de unde atatea frustrari? Lol scufi, poate vrei sa bei o sampanie fina, sa fumezi un trabuc, sa navighezi pe canalu' manecii, sa cumperi niste scule, sa mai faci un review la vreun dulap, sa conduci audi lu' taticu', sa mai dezmembrezi ceva fiare...nu stiu...oricum te admir cum poti sa le faci tu pe toate astea, stand aici pe forumu' asta si cautand aratari pe fb. Frumusete, stil, finete, versatilitate. Toate-ntr-un singur cuvant. Scufi. ❤️❤️❤️ Quote
Scufi Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 nici cand dau drumul la doi rinichi nu vad atatea spume Quote
Simi ON Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Adica e sanatos si, cand mictioneaza, jetul e atat de puternic incat spumeaza Quote
Pole Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 recunosc ca mi-a luat ceva pana sa o prind p-asta cu dat drumul la doi rinichi. slang-ul din ziua de azi ma depaseste Quote
Recommended Posts