Jump to content

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Posted (edited)

E motorul de jaguar, 5.3 sau 6.0

cu 24 valve total 

pare prima varianta de manta, care este singura draguta si sa merite ceva atentie 

Edited by Scufi
  • 4 weeks later...
Posted

Este cutie SMG si as cam evita-o. Daca se duce pompa hidraulica de pe cutie si deobicei se duce, are de achitat cel putin 500 euro. 

Plus ca nu este secventiala in adevaratul sens al cuvantului. Este un getrag in 6 trepte cu un fel de timonerie mecanica. 

--

Ca an este OK. nu mai sunt probleme cu puntea spate. Si nici la motor cu vibratiile si cuzinetii tociti (remediate dupa 2002). 

Posted (edited)

A mai avut unul, pe cate l-a vandut acum vreo 5 ani. A mers si cu manuala si a zis ca nici nu vrea sa auda, iar cutia SMG i s-a parut dementiala, tot timpul o lauda.

Edited by Cosmin
Posted

Este fix aceeasi cutie, cu timonerie hidraulica. Ofera un aer de sportivitate, mai ales ca schimbarile intre trepte nu sunt cele mai line, dar exista problema ca sa se strice ceva la ea. Nici SMG 3, de pe E60 sau E63 nu e lipsita de probleme. 

Eu am intalnit mai multe persoane ce vor sa renunte la smg tocmai din cauza problemelor. In loc sa o repare, au facut conversia (care este relativ simpla). 

• 3 weeks later...
Posted

masina de fara in primul rand, vezi scaun sofer dat maxim in fata, de aici inainte nush ce sa zic, probabil este un avantaj, asta in cazul i-a schimbat vreodata uleiul de cand a cumparat-o. 

Posted

Parca am văzut 1.6 benzen. E leșinat motorul ala, insa nu prea are probleme, insa afara de consumul mai ridicat.

In rest, nu am ce sa reproșez mașinii.

Posted

Vai sa-mi bag, ce scumpă e dihania

mie mi sa pare ieftinuca.  masina din 2012, mult peste un logan nou full care pote e mai scump.

• 3 weeks later...