WLF Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 Nu cred ca se mai complica, aia sunt banii care ii face, ca a negociat si el la 12k, sa il fi costat 300 sa o aduca si sa mai lase si el cateva sute din 12980 si a facut profit. Am inteles ca mai nou se castiga si 100 euro la masina si e bine, cel putin parcurile astea care au 100 de masini cam asa fac. Quote
Calin Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 Daca ar fi sa ma apuc de samsarit m as caca pe ele masini.Doar tractoare, pluguri semanatori, in general utilaje agricole. La tractor faci mia lejer. La utilaje faci si acolo ceva sute. Sau camionete, iveco, lt uri, sprintere, mascot uri. Din astea care si basculeaza. Numa sa poti cara pe ele. Quote
Calin Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 (edited) N am trailer si nici cu ce sa trag. Trebuie trailer mare de 3.5 t si minim un GR de 3l cu ce sa tragi. Si nici vreme de umblat. Edited March 21, 2018 by Calin Quote
Calin Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 Clar, papa de rupe un gr. Cel mai ok ar fi un camion de 7,5t dar tot e nasol si atunci. Firma de transp, licente, tahografe, plm. Quote
WLF Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 Schimbatorul ăla e si pe 508. Si ceasurile de bord. Quote
jeezy Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 Cine plm da 50k pe basina aia frantuzeasca? Ai o groaza de optiuni in banii aia. Quote
mimima Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Daca ar fi sa ma apuc de samsarit m as caca pe ele masini.Doar tractoare, pluguri semanatori, in general utilaje agricole. La tractor faci mia lejer. La utilaje faci si acolo ceva sute. Sau camionete, iveco, lt uri, sprintere, mascot uri. Din astea care si basculeaza. Numa sa poti cara pe ele. Stiu pe cineva care este interesat de un Iveco Daily basculabil, sub 3,5 tone, fara tahograf. Buget 7000 - 8000 euro. La pretul asta a gasif doar jafuri ruginite, vopsite peste rugina. Quote
Calin Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Credca nimic nu se vinde mai bine decat iveco. Acum sa am 50 buc in stare buna, pana de paste s ar vinde toate. Quote
mimima Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 (edited) Basculeaza, se conduc cu B-ul, nu trebuie licenta si alte magarii, intretinerea nu este scumpa => faci bani. Te stie lumea ca ai una din asta, te suna ca are de transportat ceva, "adu-mi o masina nisip", "adu-mi o masina de balast" etc. De exemplu o masina din asta cu nisip costa 200 lei, faci 4 - 5 /zi.... Sa intelegem, toate astea la negru, toti banii castigati merg la ciorap... Edited March 23, 2018 by mimima 1 Quote
mimima Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Este plin olx-ul de anunturi, transport nisip, balast, moloz etc Quote
mimima Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Cum ai zis, ceva clandestin, dar se practica pentru ca se renteaza. De exemplu eu am avut nevoie de vreo 3 metri cubi de nisip, am sunat la primul numar de pe olx, "da, imediat, 200 lei costa". Intr-o ora am avut nisipul basculat in curte. Quote
mimima Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Dane, la ce model de business te astepti la faza asta? Totul este la negru, fara factura, chitanta, aviz de insotire etc. Daca il opreste cineva in trafic, "pai imi duc acasa o masina de nisip", ce poate sa-i faca decat sa-i spuna "drum bun"? Vorba romanului, bani sa iasa. Quote
jeezy Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Dane, model de business pe olx la bascule de nisip? E la fel ca la tractari auto Suni la nimereala daca nu ai vreunul cu care ai mai avut de-a face si blana, ieftin, hai. Quote
mimima Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Pe logica ta, dacă imi aduce unul dintre boschetari o masina de nisip îs antiromân, trădător și / sau separationist / țin cu ungurii? Quote
mimima Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Te-am avertizat ca ti-l pui in cap daca-l spionezi... Quote
mimima Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 (edited) Offf, ce a iesit aici... Dane, sa nu fie confuzie, replica lui Rares nu a fost azi, aici. Am luat-o dintr-o "cearta" a lui Rares cu Simi, Eu am adaptat-o la conversatia noastra. Si, ne spui, totusi, de cand aversiunea asta fata de occident? Intre a nu fi de acord cu ceva și aversiune e cale lungă.Pe logica ta, dacă îl critic pe dragnea îs antiromân, trădător și / sau separationist / țin cu ungurii? Mea culpa! Edited March 23, 2018 by mimima Quote
jeezy Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 (edited) o natie de boschetari Te vad eu cand ramai in drum, cu doamna langa tine, mid-winter (desi iti doresc sa nu o patesti) Face fiecare ce poate, facturile nu se platesc singure. Edited March 23, 2018 by jeezy Quote
MAS Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 (edited) Dan+F&F ftw! o natie de boschetari am renovat anul trecut. A venit un baiat sa ia molozul. Luat de pe olx, desigur. a venit de vreo 3 ori la mine. banii luati in total: 1200 lei. Am stat de vorba cu el: vara ramane cam cu 1500 euro/luna iar iarna tot se invarte de un 7-800 lunar. Cat zici tu ca ai chenzina Dane? Edited March 23, 2018 by MAS Quote
jeezy Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Si la tractari auto cam acolo e cota. Nasol e ca esti la program non-stop, banii buni se fac de sarbatori. Quote
mimima Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Te vad eu cand ramai in drum, cu doamna langa tine, mid-winter (desi iti doresc sa nu o patesti) Face fiecare ce poate, facturile nu se platesc singure. Daaaaa, face fura fiecare ce poate. De la cel cu țâța-n gură, păn' la cel cu barba sură. Este genetic. De aceea merge totul atat de bine in tara asta... Quote
jeezy Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 ma tata ... ce dracu nu s-a inteles ? inseamna ca au un model de business defect, lucru care duce la o tara defecta, toata lumea face evaziune Intamplarea face ca stiu pe unul pe tractari auto, are PFA, da factura daca vrei, oricum e la norma de venit, nu la venit real. apoi ies toti la proteste ca le-a crescut vinieta, cand ei umbla cu masini incarcate peste limita, vad drumuri publice, platesc zero contributii pentru bunuri la care au access si le uzeaza si asa mai departe. astea nu se intretin singure TOTI incarca peste limita, ce iti e greu de inteles? Cine sta sa cantareasca toate camioanele de 20 de tone cat sunt incarcate? Quote
Calin Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 E un baiat la cateva sate distanta care are schrot doar de iveco si camionete. Nici o masina mica. Vorbeam odata cu el si zicea ca indiferent ce masini ar aduce si orice preturi ar pune, nu ar castiga nici pe un sfert cat face cu camionetele. Asta are pe cineva in uk si doar de acolo le aduce. Quote
jeezy Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Daaaaa, face fura fiecare ce poate.Ce am vrut sa sublinez e nu tractarile auto sau caratul de moloz te fac boschetar . Quote
mimima Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 E un baiat la cateva sate distanta care are schrot doar de iveco si camionete. Nici o masina mica. Vorbeam odata cu el si zicea ca indiferent ce masini ar aduce si orice preturi ar pune, nu ar castiga nici pe un sfert cat face cu camionetele. Asta are pe cineva in uk si doar de acolo le aduce. Ca bine zici, te doare capul cate sunt cu volan pe dreapta. Plus ca romanii nu le intretin, trag pe ele pana ajung epave. Ti-e si frica sa depasesti una din asta, sa nu se imprastie cand treci pe langa ea, ca boul are volanul pe dreapta, iar oglinda din stanga este sparta... Ma repet, bani sa iasa. Quote
Recommended Posts