Jump to content

Animale de companie

Recommended Posts

Posted

am gasit intr-o dimineata un pui de caine care se invartea intr-o balta. de cateva ore, cica. in cerc. in loc. fusese lovit de-o masina. ceilalti 5 murisera. l-am dus la doftor. dupa 2 saptamani mi l-a dat. e chior, presupun, cam 75% si nu aude decat cu juma de ureche.

nu stie sa ajunga la mancare. sau sa nu stea in ploaie. nu mai merge in cerc. merge in opt. pe zone mai mari.

ce dumnezo fac cu el ma. mi se rupe inima. poate sa-si mai revina?

Posted

Ala de l am luat de pe străzi la fel zicea boul de veterinar ca e orb. Avea un ochi alb intr adevăr, dar după o sapt de tratament cu crema i s-a clatit albeața. Deci daca nu are ochii complet albi, nu e orb. E doar in chinuri saracul

Posted

are ochii normali, da se uita in  gol

cert e ca nu-l duc de acasa. o sa vedem. sper sa nu fiu nevoit sa ...

in rest am doua matze vizitatoare. una deja intra in casa in pas lejer, haleste tot, se tavaleste si e bine dispusa. drept multumire am gasit un soarece la intrare.

PS

plus o cartita, care-mi mosmaie gazonul sapat si plantat cu truda

Posted

E traumatizat, l-o fi lovit la cap si i-a afectat orientarea si reflexele. I-a facut analize complete sau si a bagat ...? Ca pe mine primul lucru m-intrebat veterinarul daca vreau sa il eutanasiez. Era sa ii vad o casca peste cap si un bocanc in dinti.

Before

post-6-0-78905000-1465821437_thumb.jpeg

After

post-6-0-90456200-1465821506_thumb.jpeg

• Upvote 1
Posted

nu stiu bai nimic. l-am dus, apoi l-am luat. nu era doftoru acolo cand l-am luat.

il mai tiu vreo doua saptamani, apoi la doftor cu el, sa vedem ce si cum. tare as mai pastra-o. ii fetita.

Posted

No pain no gain, si daca e durere-n cour, de ce nu? :D

hai Laur, da tot ce ai tu mai bun! :D :D :D

fa-ma sa exclam ca Ifics e plictisitor pe langa tine si gizi e un banc vechi