Krebs Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 7-8 ore cica singura lumina e lanterna pulii (care cred ca e ceva gunoi luat din kaufland, cu bec de 2 vati), pe care daca o aprinzi, vezi tu la 2 metri in fata, dar te vad si zombalaii da la un km distanta. n-ai fugit asa in viata ta, trust me =)) deci esti criminal uneori Quote
Pole Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 ... mea, pai e mai scurt decat Call of Duty, care a fost penibil de scurt. Ma rog, sau cam la fel. dying light are circa 35 de ore campania, plus o gramada de side quest-uri. Quote
Krebs Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 pai cica You're here for a good time, not a long time' http://www.youtube.com/watch?v=UjgwwEF8s0c Quote
Pole Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 da frate dar cand dai aproape 300 de lei pe un joc, parca 7 ore de campanie pare cam putin. oricum, cred ca o sa fie tare misto si ala. Quote
Krebs Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 parodie vis a vis de The Order 1886 lesin ! =)))) Quote
Pole Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Pai cam asa si e apropos de faza cu QTE, pai n am mai avut un boss fight fain de am si uitat, acum la final boss e mai usor decat cand te lupti cu un bot oarecare, x, o, o, x, x si gata killu'. Eu sunt curios ce naiba vorbeau aia de fapt de se hlizeau asa. Quote
Pole Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 daca pui cap la cap toate filmuletele tale si mai adaugi si putina intriga, o pui de un B rated blockbuster war/action movie Quote
SLY Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 da,il poti contacta pe dolph lundgren sau seagal Quote
Pole Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 chiar, cum ar fi sa faca astia un film, filmat de la cap la coada doar din perspectiva actorului principal, adica in first person, ca in shooterele noastre ? nu exisa asa ceva, ar fi o premiera absoluta. Quote
SLY Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 pai atunci n ai mai avea nevoie decat de vocea lor,ca in desene ca fata nu s ar vedea.si mai ieftin ai iesi Quote
Pole Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Era in Doom ceva de genu da, cateva scene cateva secunde, dar eu zic sa fie asa tot filmul. plm, deci practic actorul principal ar putea sa fie un no-name, ca de fapt este camera de filmat, eventual vocea cum zice sly, iar actorii secundari ar fi de fapt actorii de renume, dar vazuti prin ochii actorului principal. destul de interesant conceptul, ma mir ca nu au facut asa ceva. cred totusi ca e greu de urmarit, obositor. Quote
Krebs Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 (edited) Nu cred ca e usor de urmarit un film intr-un astfel de format. Edited February 22, 2015 by Krebs Quote
Bogdan Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 (edited) @Nea Puiu: Iti amintesti un trailer d-asta foarte smecher la un joc gen Battlefield sau COD cand priveai totul tot asa in first person si te intalneai intr-o cladire cu alti soldati, iar apoi tot fugeai de insurgenti, iar la sfarsit ajungeai pe o alta cladire care se prabusea? L.E: Cred ca era la Battlefield 3. Edited February 22, 2015 by Bogdan Quote
Krebs Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 nu stiu de care zici , posibil sa zici de COD MW3 apropo , BF3 a avut o campanie mult mai misto fata de BF4 , insa BF4 are un MP mult mai tare sau poate sa fie BF3 .. insa filmarea la acest trailer este cu oameni reali, nu doar o proiectie software Quote
Pole Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 uuu, nice, astept sa termin dying light, apoi il iau si eu. sa scrii cum ti se pare, oricum, daca te apuci acum de el, peste 2 ore e gata Quote
Krebs Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 nu ma grabesc cu el, mai pe seara ma apuc oricum jocul este de savurat , ca un film bun , nu de terminat Quote
Pole Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 ce faci bai vere, unde disparusi ? ai terminat order ? Quote
Krebs Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 am terminat cu platina cu tot, e o altfel de experienta , misto oricum. luna asta noul intrat in driveclub cu tot cu eventuri Quote
Recommended Posts