Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Pole daca ai psplus valabil sunt ceva reduceri bune pe la jocuri , mi-am luat si eu Tomb Raiderul asta ultimul , 22 de lire ( aprox. 110ron )

15726458_1214896535244875_23447834944397

15726220_1214901501911045_52959609000329

Edited by Krebs
Posted

l-am vazut la reducere, dar parca m-am saturat de tomb rider, same shit over and over.

ia zi, ti-a placut mafia? ca watchdogs fac pariu ca nu ti-a placut.

Posted (edited)

mi-a placut si mafia 3 (l-am si platinat) , imi place si Watch dogs 2 este fain si pe partea de online mai ales in co-op cand hecaresti alti playeri ( o sa-l platinez) si este misto si TR.

watch dogs2 + ps pro + display 4k cu HDR =  epic..
sunt momente cand fiind noapte in joc treci pe sub iluminarea stradala si parca ai impresia ca-ti trece lumina peste controller , asa de misto se vede/ simte, viitorul suna bine , cred ca ps5 o sa fie mega epic.

uite ce draw distance poate sa aibe WD2 , cateva poze comprimate ,insa palesc prin comparatie cu "the real thing" ( culori vibrante, contrast misto )

15697671_1212823708785491_78796551034144

15622249_1212830898784772_84899001886592

Edited by Krebs
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

cum plm s-a stricat dupa 2 luni?

ti-am zis ca prima serie e de regula problematica.

e foarte misto asta, de unde? ca vreau si eu

• 2 months later...
Posted

in sfarsit, ca n-aveam cu cine sa barfesc despre Ghost Recon Wildlands.

tu ce mai joci?

marfa alea, cat tine bateria? eu mi-am luat niste sony-uri in scopul asta, insa cu fir, le leg direct la controller.

Posted (edited)

Pole eu am testat Ghost in beta si nu mi-a placut ,asadar nu mi l-am luat , daca mai joci cu cativa baieti + o dificultate grea poate sa iasa o experienta ok , desi e plin de buguri tipice Ubisoft.

Castile platinum dedicate PS4 arata foarte misto ca design , par asa cumva finute de nici nu-ti vine sa apesi pe butoanele alea , butoane inconjurate de un negru lucios ce se umple de amprente , se aud mai tare ca si intensitate si bass si putin altfel fata de Goldurile pe care le aveam deja in sistemul 7.1 VSS .

Insa smecheria la castile astea sta in sunetul 3D audio , diferenta fiind intre castile normale 7.1vss si castile astea de felul in care percepi sunetul si mai exact la castile normale auzi sunetul fata/spate si stanga/ dreapta , iar la 3D auzi fata/spate + stanga/dreapta + sus/jos combinand sunetul de parca ai fi in mijlocul actiunii ,avand fiecare sunet procesat prin soft, problema lor este ca in momentul de fata sunt doar 2 jocuri disponibile cu 3D audio : Uncharted 4 si Horizon : Zero Dawn (joc pe care ti-l recomand daca nu l-ai jucat deja).

Alt joc bun si ieftin in momentul de fata ar fi Dishonored 2 

http://altex.ro/dishonored-2-ps4

l.e. se pare ca-i stoc epuizat ..

Edited by Krebs
Posted

noutatile despre noul xbox scorpio anunta un 30-40% mai tare fata de ps4 PRO prin totul custom si aplicare silicon pe placa de baza, plus o racire tipica unei placi video foarte scumpe, treaba nasoala este ca fiecare placa de baza si deci fiecare scorpio o sa fie diferit ( din cauza aplicarii siliconului) ceea ce pe mine ma duce cu gandul la fostele dacii, una trage mai tare decat alta.. 

17523683_1317042668363594_65616332050891
Posted

mda, dar tot tot nu ma mut la xbox :)

am si Horizon, insa vreau sa termin Ghost Recon, mie chiar imi place, iar harta si ecosistemul sunt impresionante, bug-uri nu am vazut, probabil au fost patch-uite la ultimul update. Tocmai din cauza bug-urilor, eu nu joc nimic imediat cum apare, il iau dupa ceva timp, pentru ca mereu fac aia apoi update care rezolva o gramada de bug-uri de ce sa ma enervez.

Posted

E drept , nici nu am jucat mult insa controlul elicopterului (zici ca-i un bolovan) , al masinilor si cele cateva misiuni pe care le-am facut nu m-au dus cu gandul la aprofundare.

da ma , apar cand vrea p*** mea.