Bogdan Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Eu ma mai joc pe PC. Insa am devenit foarte selectiv din cauza lipsei de timp. Quote
WLF Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Pai Pole, esti total depasit, tu te joci numai jocuri singleplayer, cand toata lumea acuma se joaca jocuri online, ti-ai luat PS4 degeaba. Uite eu cu SLY ne jucam World of Tanks. Ma mai jucam si League of legends. Cam toti gamerii s-au dat pe din astea. Quote
Pole Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 cacat pensat, world of tanks, ma lesi. toate jocurile noi, pt PS4 sunt in primul rand single player, campanie, ce treaba are ? cateva sunt si pt online. joaca tu multiplayer battlefiled, sa vad ce mai comentezi dupa ce iti iei headshot in primele 4 secunde, de la un gainatz de 14 ani de prin nebraska, care te mai si injura de toti mortii in timp ce-l striga ma-sa la masa si care probabil joaca si codat. pai era sa sparg plasma, nu ma tin nervii. n-are nici un rost, impusti ca un tampit fara noima, capture the flag la infinit, cacat, nici o noima. nu e nici o treaba fun la online, campaniile la jocuri sunt miezu, ca doar de asta sunt facute in primul rand, pentru campanie, asa s-ar face doar un mare open map si sa se impuste lumea acolo ampulea si fara logica. de parca tu jucai asssin's creed pentru multiplayer, lol. o sa joc asta care apare The Division, e ceva combinatie intre on line si campanie, asta da, face sens. Quote
Bogdan Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 (edited) Astea online dau dependenta prea mare. Nu mai dormi noaptea, trebuie sa ai timp mult. Ca singleplayer e mai bine, exista intotdeauna o finalitate. Apropo de faza asta cu pustiul de 14 ani. Cand eram prin liceu il stiam pe unul (de fapt si acum il cunosc, insa s-a mai schimbat) care era in PGL si juca CS la nivel profesionist. Pai daca te apucai sa joci cu ala si cu prietenii lui mureai imediat si cam de fiecare data. Pe langa faptul ca juca CS cam 10 ore pe zi mai avea si un mouse d-asta nesimtit care costa cam 100 USD la vremea aia si un mousepad Alienware care venea intr-o cutie d-asta metalica. Deci daca-l vedeai pe ala cum se ducea sa joace CS la concursuri, ramaneai prost. Astea sunt chestii pentru oameni fara viata. Jocurile astea sunt marfa atata timp cat sunt doar o forma de relaxare, nu un scop in viata. Edited September 7, 2014 by Bogdan Quote
Krebs Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 pole lasa Bf4 in pace, ca e tare pe mp , nu trebuie sa joci doar infanterie..te bagi in tancuri , LAV-uri, Barci , GunShip, elicoptere..ce ti se potriveste si faci killuri calumea daca ai si un inginer cu tine sa te repare BF4 este un joc de echipa si cel mai tare mod MP al sau este conquest. daca vrei MP + SP online ia Destiny , se lanseaza maine, te bagi intr-un clan si faci campania cu 3 prieteni in plus pe conquest nu trebuie sa fi killer ,ci sa cuceresti sau sa aperi obiectivele de exemplu Quote
Pole Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 problema e ca n-am cand, adica daca ma apuc, eu sunt din ala cretin, ma prinde si nu mai merg la munca, numai merg la sala, numai fac nimic in plm, asa la campanie, joc cat am chef, pun pauza si reiau cand mai am timp. plus ca majoritatea joaca noaptea, eu dimineata tre sa fiu la birou... si aia cum fac ? deci eu incep campania cu inca 3 prieteni si sa zicem ca nu mai joc 3-4 zile, aia stau dupa mine ? nu prea inteleg cum merge chestia asta. adica plm, numai programul nu mi-l fgaceam in functie de un joc la PS4 Quote
Krebs Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Nu ma nene, poti juca si singur si iti da alta dificultate sau te poti intalni pe harta cu prieteni si va dati join practic de pe harta sau le trimiti invitatie,altfel poti face misiunile singur sau dai join la uni peste care dai pe hărți si continui cu ei. N-ai jucat beta?! Quote
Pole Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 nu, ca mi s-a parut cam naspa sincer... Quote
Krebs Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 (edited) a , ok . Nici eu nu-l cumpar, desi jocul e bun nu-i "genu" meu , insa ca stil de joc este ceva in stil Division. Edited September 8, 2014 by Krebs Quote
F&F Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Mashable: Arya Stark and Other Teens Are Baffled by the Original Nintendo. http://google.com/newsstand/s/CBIw_OjVzho Quote
Krebs Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 (edited) OMG !am avut si o consola d-aia , doar ca la mine se bagau "casete" perpendicular , nu deschidei usita aia din fata. cam cele mai tari jocuri de atunci ..Mario, Contra , chiar si putea adapta si un pistol sa tragi dupa rate pe tv.. nu stiu daca era nintendo , dar arata identic cu aia. hehe ) http://www.youtube.com/watch?v=xFEw5Xcq4uM a si ca tot mi-am amintit , si asta era tare Edited September 10, 2014 by Krebs Quote
Laur Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Erau pe Terminator sau SEGA. Mie asta mi se parea cel mai tare: Quote
Krebs Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 chiar ca era tare , imi aduc aminte ca ma bateau camerunezii rau de tot Quote
Laur Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 (edited) ) Vezi ca exista emulator pentru PC, eu mi-l facusem odata si mergea perfect. Edited September 10, 2014 by Laur Quote
Krebs Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 iese la sfarsitul lunii http://www.youtube.com/watch?v=D6G04huOYHE#t=4063 360 ,X1, p3, p4, PC Quote
Pole Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 Hahaha, Krebs, tu ai iphone, a aparut pe appstore un joc fain, Dead Trigger 2, cu zombie ))))) deja nu mai am bat la telefon Numerge linkul, ce joc e ? Quote
Krebs Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 (edited) Middle-earth: Shadow of Mordor https://www.youtube.com/watch?v=D6G04huOYHE#t=4063 Pare amuzant o sa incerc si eu ala pt telefon , dar numai la buda joc ceva pe telefon p.s. este si pt android ,insa ce-i drept , cel mai fain display este pe iphone dupa parerea mea lol, grenadele sunt gaini =)) Edited September 12, 2014 by Krebs Quote
Krebs Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 in noiembrie iese GTA V pe X1 si PS4 pe PC abia in ianuarie 2015 http://www.rockstargames.com/newswire/article/52308/grand-theft-auto-v-release-dates-and-exclusive-content?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=gtavps4xbox1pc&utm_campaign=gtavreleasedetails09122014 ziceam ca nu-l cumpar , dar nu pot sa ma abtin.. ca are content nou si o sa arate foarte bine Quote
Pole Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 si eu vreau sa-l iau pt PS4, nu l-am jucat pe ps3 oricum, deci dublu win Quote
Krebs Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 Trevor este cel mai dement personaj din joc (joci cu 3 personaje) exemplu ) Quote
F&F Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 How To Go Beyond Level 20 In Destiny. http://google.com/newsstand/s/CBIw_6rlvB8 Quote
Krebs Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 sa nu-mi zici ca si tu joci destiny.. Quote
Krebs Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 te pomenesti ca-l joci si pe ps4 Quote
Recommended Posts