Jump to content

Recommended Posts

Posted

poze din jocul Just Cause 3, deci screen shot din joc... plm cum poa' sa arate

arata foarte bine , insa nu m-as entuziasma prea tare pana nu vad produsul final, pana la urma Division cred ca o sa fie un ca*at , de exemplu.

insa ceva epic o sa fie asta:

trebuie vazut in HD

• 2 weeks later...
Posted

da, tre sa il iau si eu pe asta, am terminat Dying Light, a fost spectaculos, insa tot nu ma satur de el, fac side missions in dementa, parca sunt mai faine decat story-ul principal.

Posted

Acum depinde si de jocuri, spre ex. eu sunt fan shootere si arcade, pentru genul asta tastatura e imbatabila, pentru simulatoare si alte chestii consola e mai indicata, probabil :) 

Posted

tre sa iti iei PS4 ca sa te joci cu fi-tu, asta al meu cand vine la mine, facem  campanii de te pisi pe tine :D plus ca is niste jocuri super smechere acum.

eu nu pot sa joc shootere pe tastatura si mouse, mi-e imposibil, doar cu contrellerul, m-am obisnuit asa.

Posted (edited)

Acuma seara fii-mea a terminat de una singura un joc mai vechi, Gunman Chronicle. Am ajutat-o doar de vreo 2 ori. Acum vrea neaparat sa instalez HL -urile. La terminat cam intr-o saptamana, cam o ora pe zi dupa teme.

Inca nu are 8 ani si nu stiu daca sa-mi fac griji sau nu dar are o slabiciune pt cutit, dintre toate armele cel mai mult ii place sa le-o dea doar cu cutitul..

https://www.youtube.com/watch?v=ISbHRy6biP4

Edited by Calin
Posted

io nu stiu jocu asta?

pare o combinatie de doom cu half life

pune-o sa joace no one lives forever. o sa-i placa la nebunie.

cu gagici spion. foarte misto jocul. 

Posted

vai de plm, deci ala a fost belea belea belea, nu mai stiu prin ce an l-am jucat, dar la momentul respectiv mi s-a parut the ultimate shit :D